E socant cum arata animalul ale carui picioare arata ASA! Cei care l-au descoperit au ramas muti de uimire

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 18 oct 2017, 12:27

Datorita unui grup de voluntari pasionati, cele doua suflete au acum parte de dragostea si ingrijirea de care au nevoie, dupa ce au petrecut un deceniu incuiate intr-un grajd din Belgia.

Un cal si un ponei din rasa Shetland au fost ascunsi intr-un graj dintr-o ferma din Wallonia, sudul Belgiei. Cand proprietarul s-a decis sa ii predea autoritatilor, pentru ca nu ii mai putea ingriji, animalele erau deja de 10 ani inchise si erau pe punctul de a muri de foame.

 

In plus, din cauza lipsei unei minime ingrijiri, copitele poneiului crescusera foarte mult si semanau mai degraba cu coarnele unui berbec.

Reprezentantii organiatiei care a preluat animalele si care le va ingriji pe viitor au marturisit ca, in 24 de ani de functionare, nu au vazut asa ceva. A fost necesara aducerea unui fierar care a avut mult de munca pentru a-i taia copitele si a le da forma naturala.

Desi copitele au fost taiate, incheieturile picioarelor au suferit modificari permanente si poneiul nu va mai merge niciodata normal.

 

Iata cum arata Poly acum, dupa ce a fost spalat, tuns si deparazitat:

 

Taguri: