E socant cum arata cea mai grasa femeie din lume! A depasit o jumatate de tona si n-a mai iesit din casa de 25 de ani

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 12:34

O egipteanca a devenit cea mai grasa femeie in viata de pe Terra, dupa ce a ajuns sa cantareasca pest 501 kilograme.

Iman Ahmad Abdulati, in varsta de 36 de ani, din Alexandria, nu a mai iesit din casa de la varsta de 11 ani, din cauza problemei de greutate. De la nastere a dat semne ca va avea probleme cu greutate, deoarece avea deja 5 kilograme la nastere, aproape cat 2 bebelusi normali.

Ea a fost diagnosticata cu elephantiasis, o infectie parazita din cauza careia extremitatile unei persoane se umfla foarte mult.

In plus, la 11 ani a suferit un atac cerebral, din cauza caruia a ramas imobilizata la pat si este dependenta de ajutorul familiei pentru a trai.

Doctorii spun ca sufera si de o problema cu retentia de fluide in oganism, din cauza careia cantitati uriase de apa sunt retinute in corpul ei. Din pacate, nu poate fi mutata la un spital din Cairo, pentru o operatie de urgenta, pentru ca exista riscul sa moara in timpul transportului, pentru care sunt necesare echipamente speciale.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: