E socant cum arata femeia asta de 50 de ani! Cei care o vad dezbracata nu ii dau o zi peste 25 de ani! Iti vine sa crezi ca munceste in fiecare zi la o ferma?

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 15:41

Jennifer King, o americanca din statul Carolina de Nord isi tonifica corpul rostogolind cauciucuri de tractor sau manuind un baros urias.

Jennifer este o adevarata vedeta pe Internet, unde are sute de mii de fani pe retele ca YouTube sau Instagram, reusind sa castige anual peste 100 de mii de dolari doar din asta.

Impreuna cu sotul sau, King se ocupa de ferma familiei, insa a fost pasionata de sport din tinerete. Mai mult in joaca, Jennifer a inceput sa incarce pe YouTube inregistrari ale diferitelor activitati pe care le faceau zilnic si, datorita aspectului ei fizic, canalul ei de YouTube a devenit rapid unul de succes.

Ea a marturisit ca a inceput sa ridice greutati pe la 20 de ani, dar s-a apucat serios de sport dupa 40 de ani, practicand crossfit, o disciplina sportica care combina ridicarea greutatilor, gimnastica si alte tipuri de exercitii intense.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Imbatranirea si moartea sunt etape naturale, dar

imi place sa cred ca o sa trec prin asta cat mai tarziu, cu demnitate. Ma simt mai puternica si mai activa ca niciodata si sunt sigura ca asta se datoreaza stilului meu de viata"
, a marturisit ea.