E stirea diminetii in Romania! Cornel Gales a murit in accident! Ce a facut cu cateva momente inainte de accidentul mortal!

Autor: O.P.

Moartea lui Cornel Galeș a venit ca un trăznet pentru apropiații lui!

Fostul soț al Ilenei Ciuculete a murit ieri, într-un accident îngrozitor de circulație, petrecut în Spania.

Pe pagina de Facebook a lui Cornel Galeș prietenii au postat deja sute de mesaje de condoleanțe și nimeni nu înțelege cum a fost posibilă a așa tragedie. Un prieten apropiat de-ai lui Cornel Galeș a dezvăluit și ce a făcut fostul soț al Ilenei Ciuculete, cu doar câteva ore înainte de accidentul mortal.

"Adio, prieten drag! Cu trei ore înainte de nenorocire, am luat masa împreună!!! Odihnește-te în pace, alături de zâna ta!", a scris Adrian Stan, pe Facebook.

Cornel Galeș, mort într-un accident de mașină Fostul soț al Ilenei Ciuculete s-a stins din viață astăzi, în urma unui accident de mașină. Se afla la volan, alături de un prieten, care după spusele nașei sale de cununie, a supraviețuit.

Citeste si: Cutremur intr-o zona neobisnuita din Romania! Iata unde a fost localizat epicentrul seismului si ce magnitudine a avut!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cei doi mergeau împreună la un local cu specific românesc din Spania, unul dintre preferatele lor, însă Cornel Galeș nu a mai ajuns niciodată la destinație. Rămâne de văzut ce decizie vor lua apropiații cu privire la ceremonia funerară, dacă Galeș va fi înmormântat în România sau nu.

Citeste si: Soc in lumea mondena autohtona! Cornel Gales a decedat! Sotul cantaretei Ileana Ciuculete ar fi incetat din viata intr-un accident rutier, in Spania!

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.