E STRIGATOR LA CER! Ce faceau asistentele in timp ce pacientii asteaptau ajutor!

Autor: Raluca Vitu
Actualizat: 11 sep 2020, 04:20

Infirmierele de la Spitalul Judetean de Urgenta Alexandria au fost surprinse si filmate in timp ce mancau seminte si stateau la taclale, in timp ce pacientii asteptau sa primeasca ajutor.

Potrivtit conducerii unitatii medicale, aceste acuzatii facute de o tanara care se afla acolo in momentul respectiv, nu se confirma.

„Scriu la aceasta ora, pentru ca n-am mai suportat nesimtirea si nepasarea din Spitalul Judetean de Urgenta Alexandria. In timp ce pacientii erau pe paturile de urgenta, de la camera de garda, asteptand de minute bune (45 min) ca cineva sa vina sa le schimbe perfuziile ce erau terminate, ce faceau asistentele noastre? Va spun eu: erau impartite in doua grupuri, unele stateau de povesti si radeau de mama focului, iar altele mancau seminte!",

a scris tanara pe Facebook. Tanara a redat si o discutie dintre asistente.

„Dupa aproximativ o ora, una din asistente a trecut pe langa patul unui pacient si a strigat catre o alta asistenta: Ce faci cu asta? Ca i s a terminat perfuzia, ii vine sangele inapoi in perfuzie! Ea raspunde (foarte deranjata ca a fost intrerupta din mancatul semintelor): Ala gras? Lasa-l(...)

ca a adormit!”
, a postat femeia pe reteaua de socializare.

Directorul Spitalului Judetean din Alexandria, Alexandru Dobre, a spus ca este vorba de personal auxiliar care spala bolnavii si ca acestea mancau, de fapt, covrigi, dar nefiind vorba de o sesizare oficiala, ancheta s-a inchis in acest punct.