E sufletul petrecerii! Horia Brenciu, one man show

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:22

Mereu degajat si relaxat, Horia Brenciu reuseste sa transforme un eveniment monden in cea mai reusita petrecere.

Horia Brenciu face ce face si iese in evidenta! Cantaretul pare mereu o sursa inepuizabila de energie. La una dintre cele mai in voga petreceri ale anului, Horia a fost in centrul atentiei! Desi este unul dintre cei mai indragiti artisti de pe la noi, Horia Brenciu a ramas la fel de modest.

Imbracat lejer cu un sacou kaki si camasa alba, Horia a transformat seara prietenilor intr-una de zile mari.

Fara fite, cantaretul a socializat toata seara si nu a plecat pana cand nu si-a salutat toti cunoscutii. Era intr-o dispozitie de invidiat! Horia a ras, a glumit si a discutat cate ceva cu prietenii pe care i-a intalnit la petrecere.

Desi este extrem de solicitat in ultima vreme, cu filmari, concerte, inregistrari in studio, Horia Brenciu face tot posibilul sa dedice cat mai mult timp familiei.
Este pur si simplu fascinat de fetita lui, Mina. Horia gaseste timp, iata, si pentru evenimentele mondene, macar atat cat sa-si revada prietenii.

##VIDEO79748##

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

 

Taguri: