E supranumit "stapanul Timisoarei" si este unul dintre cei mai temuti interlopi din Romania. A fost condamnat definitiv la 6 ani si 8 luni de inchisoare, dar a disparut fara urma

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 05:31

Individul care este un apropiat al lui Nutu Camataru si Florin Salam, a fost dat in urmarire internationala.

Politistii din Timis sunt in alerta dupa ce Sorin Udrea nu s-a prezentat la penitenciar. Interopul a fost condamant, ieri, de magistratii de la Curtea de Apel Timisoara la sase ani si opt luni de inchisoare cu executare. Imediat dupa primirea sentintei, acesta avea obligatia sa se predea sau sa astepte sa fie ridicat de politisti de acasa. Doar ca barbatul este de negasit, asa ca oamenii legii l-au dat in consemn la frontiera si il cauta acum si-n gaura de sarpe.



Aceasta manea a fost dedicata de Sorin Udrea dusmanilor sai pe vremea cand era arestat preventiv. El a fost capturat chiar pe stadion, acolo unde juca fotbal la o echipa de amatori.

Supranumit "Stapanul orasului", Udrea si-a impus suprematia dupa ce membrii bandei pe care o conducea au castigat mai multe rafuieli sangeroase cu clanurile rivale. Ultima dintre batalii a transformat Spitalul Judetean din Timisoara in ring de box.

Pe camerele de supraveghere este surprins rivalul lui Udrea, care s-a ales cu o sabie in umar dupa ce liderul interlopilor din Timisoara si-a trimis locotenentii sa-l razbune. Intre cei doi s-a iscat un scandal, iar liderul a vrut sa isi impuna suprematia si sa-i aplice o corectie sora cu moartea.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Udrea

este un apropiat al lui Nutu Camataru. Impreuna au participat la mai multe petreceri fastuoase, unde au primit dedicatii de la Florin Salam, prieten al celor doi.

Dosarul lui Sorin Udrea cuprinde noua capete de acuzare, printre care santaj, talharie si constituire de grup infractional organizat. Si unul dintre locotenentii lui, zis Vio Blondu', condamnat in acelasi dosar, e de negasit. Pe numele lor au fost emise mandate europene de arestare.