E TARE RAU! PROPUNEREA Paulei Chirila catre partenerul ei din DISCOTE-K te va lasa MASCA:"Nu vrei mai bine sa iti fac..."

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:35

Nici prin gand nu-i trecea partenerului actritei din Discote-k ca va avea parte de o asemenea propunere in masina in care se aflau amandoi!

Paula Chirila isi va soca cu siguranta fanii cand o vor vedea in aceste ipostaze in show-ul Discote-k. Sceneta "IN MASINA"  in care apare Paula Chirila alaturi de partenerul ei, Alexandru Conovaru ii va lasa pe telespectatori cu gura cascata, caci actrita are o propunere indecenta in ce-l priveste pe partenerul ei. Cei doi actori au ilustrat cu maxim umor aceasta situatie pe care o puteti vedea INTEGRAL in aceasta sambata de la ora 21:30!##VIDEO122375##

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.