E tintuita intr-un scun cu rotile insa vrea sa ajute tinerii care se lupta pentru viata lor in spitale! Cantareata de muzica populara Ana-Maria Gherman vrea sa doneze piele celor arsi

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 24 sep 2020, 04:10

Toata lumea vrea sa faca ceva pentru tinerii care lupta cu moartea in spitalele din Capitala!

Uneori, ajutorul vine nesperat, de unde ne asteptam mai putin. Nu de la cei cu bani, nici de la preoti, ci de la oamenii greu incercati de soarta.  Ana-Maria Gherman, cantareata de muzica populara tintuita intr-un scaun cu rotile vrea sa doneze piele celor arsi.

Minunile nu sunt imposibile, spune dintr-un scaun cu rotile, Ana-Maria- tanara pe care destinul a lovit-o necrutator si care si-a cautat vindecarea la Manastirea Prislop, ne ofera o lectie tulburatoare despre ce-nseamna apropierea de semeni: „As fi foarte bucuroasa ca o parte din mine sa ajute pe cineva.

La 23 de ani, stie mai bine decat oricine ce-nseamna durerea si neputinta prin care trec familiile tinerilor care se lupta sa traiasca in spitalele din Bucuresti. Pentru ei, tineri ca ea, cu viata inainte, dar pe care nu i-a vazut vreodata, Ana-Maria e gata de un sacrificiu cutremurator- sa-si doneze pielea pentru cei arsi.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cand

pentru altii si-un ac pare greu de urnit, ea muta si muntii din loc cu omenia de care da dovada. De cand a aflat de teribilul incident la la clubul Colectiv, Ana-Maria spune ca n-are somn: zi si noapte se gandeste la cum ar putea sa ajute sufletele aflate in suferinta. Un medic i-a explicat procedura: desi pare inspaimantatoare, pe tanara nu o sperie.
Pielea ii va fi recoltata din zona superioara a ambelor picioare si va fi suficienta pentru cateva zeci de grefe.
Ana-Maria spera, in acelasi timp, ca gestul ei sa nu ramana fara ecou si sa fie urmat si de altele menite sa-i ajute pe ranitii din incendiul de la Colectiv.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.