E toamna, dar pe litoral e mai ceva ca in miezul verii! Vremea frumoasa si preturile mici ii atrag pe turisti VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:42

Pregatiti-va cearsafurile si costumele de baie. Cine a venit toamna la mare, s-a simtit de parca ar fi nimerit tot vara!

Daca in alte zone ale tarii oamenii au terminat culesul viilor si au pus deja zacusca la borcan, pe litoral n-ai zice ca e finele lui septembrie! Temperaturile mai sa ajunga la 30 de grade, iar apa marii a fost atat de calda, incat nu aveai cum sa nu te scalzi macar o data.

Ce sa mai, nici nu ai zice ca s-a terminat sezonul concediilor! Proprietarul unui vaporas a mirosit imediat ca e rost de bani, asa ca si-a scos la inaintare afacerea: croaziere pe mare, la preturi mici.


Soarele a fost atat de puternic, incat unii oameni nici nu au indraznit sa se plimbe cu capul neacoperit. Si nu doar pe litoral vara s-a simtit ca la ea acasa.

Mare le-a fost mirarea baimarenilor cand au vazut ca, pe strada lor, la final de septembrie, au inflorit castanii. A doua oara, intr-un an.

Temperaturile ridicate au facut ca arborii sa o ia razna.
Astfel, au inceput sa se dezvolte de parca acum ar fi venit primavara, nicidecum toamna. Specialistii sunt si ei uimiti.

Ce feerie! E o adevarata placere sa te plimbi printre ei. Priviti cat de frumoase le sunt florile. Din pacate, asa cum au iesit se vor si usca, spun oamenii de stiinta.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.