E tulburator cum arata baiatul asta, nascut fara maini si picioare! Ingrozita de cum arata, mama l-a abandonat in spital in urma cu 17 ani

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 09:06

VIata lui a luat o intorsatura fericita cand a fost adoptat de o familie iubitoare.

Gabe Adams s-a nascut in Brazilia fara maini sa picioare si, din aceasta cauza, a fost respins de mama lui naturala si a ajuns intr-un orfelinat. Vestea despre problema lui s-a raspandit repede si a ajuns pana in America, unde Janelle Adams, o mama din Utah, i-a vazut fotografia si s-a hotarat pe loc sa il adopte in familia ei.

Nu a trecut mult pana cand Janelle, impreuna cu Ron, sotul ei, se aflau la aeroport si isi asteptau fiul adoptiv.



Deci handicapul lui fizic era sever, parintii l-au invatat sa ie independent. Nu l-au tratat special, nu i-au facut favoruri fata de ceilalti copii ai cuplului si l-au incurajat sa faca totul singur, fiind constienti ca nu vor putea sa ii fie alaturi toata viata.

Au trecut 17 ani de cand a fost adoptat iar Gabe e un adolescent reusit si optimist. Povestea lui e dovada ca greutatile vietii pot fi alinate cu vointa si tarie de caracter:

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”