E UIMITOR! Au strans cativa oameni fara adapost si i-au TUNS. Au demonstrat ca aparentele sunt inselatoare

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 06:09

In Statele Unite, peste 600.000 de oameni traiesc pe strazi. Ceilalti trecatori ii ignora si nu se gandesc la oamenii din spatele hainelor vechi si a parului neingrijit.

 

O fundatie din Los Angeles a realizat un clip despre cum se poate schimba perceptia despre oamenii strazii printr-o simpla tunsoare. Impreuna cu un stilist si o echipa de filmare, au realizat un material video emotionant
Mesajul clipului este ca ne grabim sa etichetam oamenii si adesea ne comportam influentati de prima impresie vizuala. Realizatorii au artat ca oamenii strazii sunt doar niste oameni obisnuiti.
"Baietii din videoclip au trecut prin clipe grele si au luat catea decizii gresite in viata", a declarat Tyler Bridges, initiatorul proiectului.
Videoclipul se incheie cu un indemn catre toti cei care vad clipul, sa se implice in campaniile pentru ajutorarea persoanelor fara adapost.

O fundatie din Los Angeles a realizat un clip despre cum se poate schimba perceptia despre oamenii strazii printr-o simpla tunsoare.

Impreuna cu un stilist si o echipa de filmare, au realizat un material video emotionant.

Mesajul clipului este ca ne grabim sa etichetam oamenii si adesea ne comportam influentati de prima impresie vizuala. Realizatorii au artat ca oamenii strazii sunt doar niste oameni obisnuiti.

"Baietii din videoclip au trecut prin clipe grele si au luat cateva decizii gresite in viata", a declarat Tyler Bridges, initiatorul proiectului.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Materialul video se incheie cu un indemn catre toti cei care vad clipul, sa se implice in campaniile pentru ajutorarea persoanelor fara adapost.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.