E UIMITOR ce poate sa faca acest pusti in varsta de numai DOI ANI cu un skateboard

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 13 oct 2020, 11:20

Are doi ani, poarta scutece, dar este un as al skateboardingului! Un pusti din Australia a devenit senzatia internetului!

Kahlei Stone-Kelly nu este ca toti ceilalti copii de varsta lui! In loc sa se joace cu masinutele sau sa se uite la desene animate, pustiul e toata ziua pe strazi, plimbandu-se cu skateboard-ul. Si o face al naibii de bine! Nici nu zici ca ar avea numai doi ani! Parintii au declarat ca Kahlei a indragit skateboard-ul inca de pe cand avea doar sase luni. E de-a dreptul umitor cum un copil in varsta de sase luni, cand abia merge de-a busilea prefera skateboard-ul in locul ursuletilor de plus!

Familia pustiului a declarat ca si-a dat seama ca

pustiul are talent asa ca l-au incurajat sa faca ceea ce isi doreste chiar daca are o varsta frageda. Toate clipurile video care au aparut pe internet cu Kahlei pe skateboard au facut inconjurul lumii! Totusi, internautii au avut un singur lucru de comentat la adresa parintilor pustiului: In loc sa-l lase sa se plimbe in scutece pe strada, de ce nu l-au echipat corespunzator cu incaltari, genunchiere si casca de protectie? Voi ce parere aveti?

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

 

Taguri: