"E urata nemachiata"! Ella, atacata dur de o concurenta de la "Puterea dragostei"

Autor: A.I.
Actualizat: 09 iul 2020, 19:21
Ella de la "Puterea dragostei"

"E urata nemachiata"! Ella, atacata dur de o concurenta Atacuri peste atacuri intre concurenti la "Puterea dragostei", pe masura ce se apropie Marea Finala.

"E urata nemachiata"! Ella, atacata dur de o concurenta  Daiana s-a legat din nou de rivala ei din competitie, Ella, despre care spunea ca nu o suporta.

"E urata nemachiata", a spus Daiana despre Ella.

Intre cele doua este un razboi de mai multa vreme, amplificat si de gelozia Daianei.

Gabriel a si recunoscut ca o placea pe Ella, insa a spus ca nu isi doreste o relatie cu ea fiindca Ella nu este genul de femeie a unui singur barbat.

"E urata nemachiata"! Ella, atacata dur de o concurenta

Ella, adevărul despre relația cu Iancu. Concurenta de la" Puterea Dragostei" a vrut să se știe totul chiar de la ea. Formează sau nu un cuplu?

După ce s-a scris că Ella și Iancu ar forma un cuplu, dar ar ține acest lucru secret, concurenta de la" Puterea Dragostei" a vrut să pună capăt speculațiilor, astfel că a făcut primele declarații pe marginea acestui subiect. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iancu este acum un bărbat singur, având în vedere că după ce s-a întors de la" Survivor  România" a pus capăt relației cu Denisa.

Astfel, la scurt timp după despărțire, au apărut zvonuri potrivit cărora el ar forma un cuplu cu Ella. Dacă până acum s-a ferit să ofere detalii în legătură cu acest subiect, de această dată, Ella a vrut să lămurească lucrurile, iar cei ce o urmăresc în mediul online să afle adevărul chiar de la ea. Din acest motiv, concurenta de la" Puterea Dragostei" a postat un mesaj pe instagram prin care a explicat tot ce se întâmplă între ea și Iancu.

Citeste aici continuarea

Citeste si: Ella rupe tăcerea. A spus totul despre relația cu Iancu: "Suntem..."

Citeste si: Fanii au ales intre Bianca si Ella! Cine ar trebui sa castige Marea Finala ''Puterea dragostei'' sezonul 2!

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, prima reacție după ce l-a căutat pe Iancu Sterp: „Eu am respect față de...”

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.