E vedeta mare in intersectie si nu exista sofer care sa nu intoarca privirea dupa el! Iata cu ce se ocupa tipul din imagini

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 13:01

Nu seamana cu Robin Hood, nu e nici Cupidon. Meseria lui are, insa, legatura tot cu o sageata.

Iata cum  atrage clientii romanul cu cea mai ciudata slujba. Nu conteaza ce faci daca faci cu placere. Priviti-l pe acest personaj! Inarmat cu o sageata cat toate zilele, omul danseaza de mama focului in mijlocul straziii. Cine il vede nu crede ca e in timpul programului, ci mai degraba la petrecere. Atrage toate privirile si bine face, caci pana la urma, pentru asta este platit.

E clar, Adrian este un angajat altfel.

Omul ucreaza la un magazin dedicat soferilor si are o singura tinta- sa faca totul ca sa atraga clientii.

Daca va intrebati ce il motiveaza sa isi faca meseria cu zambetul pe buze, iata ce spune:„Eu ma alimentez foarte mult cu zambetele soferilor si de aici vine si energia. In momentul in care vad ca lumea zambeste…”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In

zona toata lumea il stie, de la taximetristi si pana la vatmanii de tramvai. Concluzia e una singura-daca fiecare dintre noi i-am urma exemplul si ne-am face treaba cu zambetul pe buze, poate ca lucrurile ar merge mai bine si locul de munca n-ar mai fi o corvoada.