"E victimă!" Giuly, cu ochii în lacrimi! Concurenta i-a vorbit lui Robert despre Larisa. Cum a reacționat blondina când și-a auzit numele în camera roșie

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 15 feb 2024, 19:03

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a avut loc joi, 15 februarie, la Kanal D. Iată ce s-a întâmplat astăzi între concurenți!

În ediția de joi, 15 februarie, Giuly a fost vizibil tulburată, motiv pentru care a decis să-l cheme pe Robert în camera roșie, unde i-a povestit toate frământările. Iată ce au discutat cei doi concurenți!

Citește și: „De luna asta o să mă mut”. Bianca și Ionuț de la ”Casa iubirii” s-au separat după primul ”te iubesc”. Ce l-a determinat pe tânăr să părăsească locuința șatenei

Giuly, cu ochii în lacrimi! Ce se întâmplă între ea și Larisa?

Giuly simte că este singură împotriva tuturor. Concurenta i-a povestit lui Robert că nu își găsește locul în Casa iubirii și i-a dat de înțeles că vrea să părăsească emisiunea. Ce a pățit, de fapt, noua concurentă?

''Te-am chemat pe tine, pentru că te-am văzut mai matur și mai apropiat de cum sunt eu.

Nu mă simt în largul meu, nu reușesc să mă acomodez, îmi este foarte greu să mă exprim în limba română'',
i-a mărturisit Giuly lui Robert.

Mai mult, Giuly a început să-i povestească lui Robert câteva detalii din culisele relației ei cu Larisa, iar atmosfera tensionată s-a instalat imediat în Casa iubirii, căci Larisa s-a înfuriat teribil când a auzit că cei doi vorbesc despre ea în camera roșie. 

''Situația cu Larisa nu-mi place și nu am vrut să fac asta, dar am stat trei luni să mă gândesc dacă să fac experiența asta sau nu. Nu știu dacă am luat decizia potrivită și nu cred că lucrurile astea sunt de mine. Adică, nu prea îmi place să am discuții de genul acesta. Eu cu Larisa... nu am vrut să îi greșesc cu nimic, dacă i-am greșit, i-am cerut scuze.

Sincer, nu pot să fiu ipocrită, trebuie să recunosc că în afara emisiunii ea nu încape de mine'', i-a mai mărturisit Giuly lui Robert. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Robert a ascultat-o pe Giuly și a sfătuit-o să ia totul cu calm și să nu ia vreo decizie pripită.

''Probabil s-a creat o stare de disconfort între voi, probabil, degeaba. Consider că te-ai grăbit un pic să spui că nu e pentru tine aici. Obișnuiește-te, vezi cum este situația. Nu începe cu stângul.''., i-a spus Robert lui Giuly.

Între timp, Larisa a ascultat ce au discutat Giuly și Robert în camera roșie și este foarte revoltată. Concurenta nu înțelege ce are Giuly de împărțit cu ea. Mai mult, Larisa crede că Giuly se va victimiza în competiție, doar ca să atragă atenția.

Citește și: „Nu am fost iubit niciodată”. Sorin Rus spune adevărul despre relația cu Nicoleta. De ce crede fostul concurent că tânăra s-a folosit de el

Pentru a vedea discuția dintre Larisa și Giulu, urmăriți materialul video de mai jos!