E Vinerea Neagra pentru zeci de familii din judetul Prahova! CINCI oameni au murit si alti 28 au fost raniti intr-un grav accident de circulatie

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 22 sep 2020, 04:11

Victimele se aflau intr-un autobuz care a intrat intr-o basculanta cu nisip.

Nici nu se crapase bine de ziua cand, in jurul orei 6, pe Drumul National 1, in dreptul localitatii Strejnicu, un autobuz in care se aflau 40 de  pasageri a intrat intr-o basculanta incarcata cu nisip. Autobuzul facea o cursa regulata Manesti-Ploiesti. Se pare ca basculanta din fata autobuzului circula cu viteza redusa. Coliziunea a fost devastatoare  pentru autobuz.

Imediat, locul a devenit scena unor imagini socante. Bucati din masina s-au desprins si au iesit in decor.

Zeci de oameni au ramas prinsi intre fiarele contorsionate ale autobuzului. Ca sa ajunga la victime, pompierii au intervenit cu utilaje pentru a inlatura chiar si bucati din acoperisul autobuzului.

Zeci de ambulante, 83 de pompieri si  12 echipaje ale politiei rutiere, dar si mai multi jandarmi au impanzit locul tragediei. De-ndata ce eliberau vreun ranit dintre fiarele contorsionate, salvatorii ii  luau cu targile si ii transportau  imediat la spital.

In urma accidentului, 5 persoane au murit  si  28 au fost ranite. Printre cei care au avut nevoie de ingrijiri medicale se afla si trei copii. Cu totii au fost transportati la Spitalul de Urgenta din Ploiesti.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Mai multe echipe de  politisti au fost trimise in satul Coada Izvorului  de unde provin cei mai multi dintre pasagerii  autobuzului groazei, pentru a lua legatura cu familiile lor.

De asemenea, au fost deschise doua linii telefonice pentru rudele celor implicati in accident: 0244-515.933 si 0244-551.5946.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.