E zi de sarbatoare astazi la Faimosi! Uite cine isi sarbatoreste ziua de nastere la EXATLON

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 11 mai 2018, 14:25

A trecut de doua eliminari la EXATLON si a ajuns pana in faza finala a competitiei.

Este vorba despre Catalin Cazacu, Faimosul care isi sarbatoreste astazi ziua de nastere, implinind 34 de ani.

Catalin Cazacu, celebrul "vultur" din Echipa Faimosilor de la „Exatlon”, unul dintre favoritii publicului Kanal D, are o poveste de viata care confirma ca si in afara micului ecran este un rebel.

Adrenalina si sportul au fost constante in viata sa, de mic copil. Pana sa ajunga sa practice motociclism de performanta, timisoreanul Catalin Cazacu a incercat intai gazonul terenului de fotbal. 

         

Mama sportivului isi aminteste cel mai bine inceputurile sportivului ale lui Catalin, in motociclism. 

„Putina lume stie ca a inceput cu fotbalul, nu cu motociclismul. Am gasit o poza de-a lui de cand avea vreo sapte ani, cu echipa Poli Timisoara. A fost in Olanda, acolo a luat diploma pentru cel mai tanar concurent. Dupa aceea, a fost in Franta cu echipa de fotbal de juniori, a fost si in Germania.

Dar nu s-a lipit de el fotbalul si a sarit pe motociclete", povesteste mama lui Catalin Cazacu.

La fotbal, lui Catalin nu prea ii placea sa alerge, de aceea cerea sa fie pus in poarta, la aparare. Probabil ca si acesta a fost motivul pentru care s-a lasat de fotbal si s-a indreptat spre motociclete, fara sa banuiasca atunci ca, din aceasta pasiune, copilareasca, la inceput, va face mai tarziu un mod de trai si un stil de viata. 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.