EA a doborat recordul pentru FEMEIA cu cele mai LUNGI UNGHII! Cum reuseste sa manance si sa foloseasca un telefon cu unghiile de 5 metri lungime

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 24 aug 2021, 13:50

Aceasta femeie este posesoarea a celor mai lungi unghii, masurand impreuna aproape cinci metri.

Cea mai lunga unghie au unui deget individual este de aproape un metru. Chris, in varsta de 49 de ani, s-a adaptat la o viata normal cu aceste unghii si nu are dificultate in a face vreun lucru. Ea a declarat ca inca mai poate sa isi lege sireturile de la pantofi, sa isi inchida fermoarul la pantaloni si sa conduca.

 

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste importantă pentru femei! Cine sunt pensionarele care trebuie să se prezinte la casele teritoriale de pensii

Duc

o viata normal. Ma adaptez acolo unde este cazul. Obiectele care se afla la aceeasi inaltime cu mine le apuc normal. Daca imi aleg o rochie si imi place ii pun un fermoar in plus sa imi fie mai usor sa o imbrac. Cand vrausa spal rufele, cumpar un cleste de gratar si le trag din masina de spalat cu el. Tot cu clestii iau cutii sau ce mai am nevoie de prin bucatarie.
Multi cred ca unghiile mele sunt murdare. Sun t curate luna Ele se murdaresc doar cand sunt scurte. Nu intra nimic pe sub ele.