Ea a fost marea iubire a celebrului Birkan Sokullu, actorul care interpretează rolul Han în serialul “Vinovați de iubire”! Iată cât a durat căsnicia lor și de ce au ajuns la divorț

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 iun 2024, 14:44

Birkan Sokullu, protagonistul noului serial “Vinovați de iubire”, considerat unul dintre cei mai carismatici și talentați actori ai momentului în Turcia! Iată cine a fost marea sa dragoste!

Birkan Sokullu are 38 de ani și se numără printre cei mai apreciați actori ai momentului în Turcia. În cei peste cincisprezece ani de activitate pe platourile de filmare, chipeșul actor a demonstrat un talent uluitor și o pasiune uriașă pentru actorie în multe producții de excepție. Unul dintre cele mai recente proiecte din care a făcut parte este serialul Vinovați de iubire, în care a jucat magistral rolul principal Han, care i-a adus un succes răsunător.

Dincolo de carieră strălucită, Birkan Sokullu nu a avut parte de aceleași reușite și pe plan personal, deoarece s-a confruntat cu multe eșecuri sentimentale.

Birkan Sokullu, ascensiune uluitoare pe plan profesional

Născut în anul 1985, în Istanbul, Birkan Sokullu a crescut într-o familie înstărită în sânul căreia a avut parte de o educație de seama și de sprijin moral și financiar pentru a-și îndeplini marele vis de a deveni actor.

Încă din perioada liceului, Birkan a început să cocheteze cu modelingul și a devenit în scurtă vreme un fotomodel de succes și în paralel a continuat să joace și baschet de performanță. În anul 2003 carismaticul Birkan și-a adjudecat titlul de cel mai bun fotomodel al Turciei. Însă după absolvirea liceului, ambițiosul tânăr s-a înscris la Facultatea de Radio și televiziune în cadrul Universității Maltepe, pe care a încheiat-o cu succes.

Citește și: Birkan Sokullu, actorul din "Vinovați de iubire", unul dintre cei mai râvniți bărbați din Turcia

În 2008, Birkan Sokullu a debutat pe platourile de filmare ale serialului Elif, în care a primit un rol secundar, pe care l-a interpretat impecabil. Acesta a fost apreciat pentru talentul dovedit și a început să primească din ce în ce mai multe propuneri de a juca în noi producții de amploare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Ea a fost marea iubire a celebrului Birkan Sokullu, actorul care interpretează rolul Han în serialul “Vinovați de iubire”

Dincolo de carieră fulminantă, Birkan Sokullu nu a avut parte de același succes și pe plan personal, deoarece a trecut prin multe dezamăgiri sentimentale, dar și printr-un mariaj eșuat, pe când era foarte tânăr.

Citește și: Birkan Sokullu, protagonistul noului serial “Vinovați de iubire”, considerat unul dintre cei mai carismatici și talentați actori ai momentului în Turcia! Iată cum arăta acesta la început de carieră

În anul 2012, Birkan s-a căsătorit cu Asli Enver, colegă lui de breaslă, însă după doar trei ani de căsnicie aceștia au divorțat. Chiar dacă s-au despărțit rapid, cei doi actori au declarat deseori că s-au iubit mult la acea vreme, însă a existat o nepotrivire de caracter care i-a împins către divorț.

 

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?