Ea a fost marea iubire a celebrului Yiğit Kirazcı, actorul care interpretează rolul Yildirim în serialul "Tablou de familie"! Iată cât de frumoasă este fosta lui iubită și câți ani a durat relația lor

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 iul 2024, 23:41
video Foto(5)

Yiğit Kirazcı, protagonistul noului serial "Tablou de familie", este considerat unul dintre cei mai carismatici și talentați actori ai momentului în Turcia! Iată cine a fost marea lui dragoste!

Yiğit Kirazcı are doar 40 de ani și cu toate acestea se numără deja printre cei mai apreciați și titrați actori ai momentului în Turcia. În cei șaptesprezece ani de activitate pe platourile de filmare, chipeșul actor a demonstrat un talent desăvârșit, o carismă aparte și o pasiune uriașă pentru domeniul ales și s-a bucurat de admirația publicului încă de la primele sale apariții pe micile ecrane. Unul dintre cele mai recente proiecte din care a făcut parte Yiğit Kirazcı a fost serialul Tablou de familie, în care a jucat rolul avocatului Yildirim.

Dacă în ceea ce privește profesia, renumitul actor s-a bucurat de mare succes, pe plan personal, acesta nu a avut parte de aceleași reușite deoarece a trecut prin multe momente dificile cauzate de dezamăgiri sentimentale. Yiğit Kirazcı s-a despărțit în urmă cu aproape doi ani de cea pe care o consideră la acea vreme marea lui iubire.

Actorul Yiğit Kirazcı, poveste de iubire alături de una dintre cele mai frumoase actrițe din Turcia

Yiğit Kirazcı se numără printre cei mai apreciați și admirați actori din tânăra generație a cinematografiei turcești, dar totodată este considerat și unul dintre cei mai râvniți burlaci ai momentului. În cele aproape două decenii de activitate pe platourile de filmare, carismaticul actor a devenit din ce în ce mai cunoscut și mai adulat de publicul din Turcia și din străinătate, datorită rolurilor sale interpretate magistral în producții de excepție.

Citește și: GALERIE FOTO! Cod roșu de seducție! Yiğit Kirazcı, avocatul sexy din serialul "Tablou de familie", într-un pictorial incendiar

Dincolo de carieră fulminantă, actorul Yiğit Kirazcı nu a avut parte de același succes și în viață personală, deoarece s-a confruntat cu multe dezamăgiri în dragoste și a suferit enorm. Cea mai recentă relație care a durat aproape doi ani a fost cu superbă actrița Pinar Deniz, pe care publicul din România a cunoscut-o în urmă cu mulți ani în distribuția serialului Patria mea ești tu, iar

anul acesta a revenit la Kanal D, în producția Secrete de familie.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Cât au plătit Tavi Clonda și Gabriela Cristea pentru o cursă de la aeroport la Paris? „Tavi a insistat să nu lăum mașină. Ne-a costat ceva aventura asta de la aeroport până la hotel.”

La început, cei doi îndrăgostiți au vrut să nu se afișeze împreună în spațiul public, în cele din urmă, aceștia au fost surprinși de presă turcă și au recunoscut că formează un cuplu. Pînar Deniz și Yiğit Kirazcı s-au cunoscut și s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale serialului Apocalipsa iubirii, difuzat pe platforma Netflix, însă după aproape doi ani de relație presărați cu multe momente frumoase, cei doi au hotărât să pună punct poveștii lor de iubire.

Citește și: Drama neștiută a actorului Yiğit Kirazcı, din serialul "Tablou de familie" ce va avea premiera pe 27 iunie la Kanal D: “Aveam șanse de supraviețuire de doar 5%”

Yiğit Kirazcı, ascensiune uluitoare pe plan profesional

Născut în anul 1983, Yiğit Kirazcı a crescut și a copilărit în Istanbul, în sânul unei familii înstărite, care i-a oferit o educație exemplară și suport pentru a-și clădi o carieră de viitor. Deși își dorea încă din perioada copilăriei să devină actor, la vârsta majoratului, Yiğit Kirazcı s-a înscris la Facultatea de Publicitate în cadrul Universității Bilgi, pe care a absolvit-o cu succes în 2005. Însă treptat a conștientizat că nu va putea profesa în acel domeniu și s-a reorientat către marea lui pasiune, actoria. Ambițiosul Yiğit a urmat cursurile unei școli private de teatru și în cele din urmă a devenit un actor cu drepturi depline.

În 2007 Yiğit Kirazcı a debutat pe platourile de filmare ale producției Son Tercih, care i-a deschis calea către noi oportunități și către carieră de succes din prezent. Cel mai recent proiect din care a făcut parte este serialul O dragoste, în care a dat viață personajului Ruzgar, care de asemenea i-a adus o mare reușită pe plan profesional.

 

 


Episodul 19 al serialului turcesc „Tablou de familie” este difuzat la Kanal D marți, 23 iulie 2024. Serialul mai poate fi urmări și online, live pe kanald.ro.