Ea a fost prima mare iubire a lui Furkan Andic (Savas din serialul "Meryem")! Celebrul actor este urmarit de numele "Deniz"! Iata cum arata frumoasa actrita de care s-a indragostit tanarul in urma cu patru ani!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 aug 2018, 17:49
video Foto(7)

Furkan Andic este unul dintre cei mai talentati si apreciati actori din Tucia, care a frant multe inimi inca de la primele sale aparitii pe micul ecran.

In serialul „Meryem”, Furkan Andic il interpreteza pe Savas, tanarul care isi pierde iubita intr-un teribil accident de masina si care cauta razbunare. Viata ii va deschide insa perspective nebanuite. Savas o considera vinovata de moartea iubitei sale pe frumoasa si delicata Meryem. El nu percepe decat vina ei si dorinta lui de razbunare, chiar daca vina acestei tinere nu exista in realitate.


Inca de la debutul pe micul ecran, Furkan Andic a facut ravagii atat in randul fanelor infocate, cat si in randul colegelor sale de breasla.


Aspectul fizic, talentul remarcabil, cariera stralucita si un carisma au facut din actorul Furkan Andic un adevarat "sex simbol" al Turciei.


La scurt timp de la despartirea de Deniz Baysal, sarmantul actor a cazut in mrejele frumoasei actrite, Dilan Cicek Deniz, care l-a cucerit iremediabil.
Cei doi traiesc o frumoasa poveste de dragoste de la inceputul acestuia an, cand au fost pentru prima da surprinsi impreuna in public.
Desi initial si-au dorit sa pastreze pe cat posibil discretia, dupa cateva luni de relatie cei doi indragostiti au inceput sa se afiseze in public si sa arate tuturor cat de mult se iubesc.

 

Taguri:

În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.