Ea are 72 de ani, el 27. Crezi ca femeia este mama lui? Te inseli! Uite ce legatura este intre cei doi

Autor: B.M.
Actualizat: 15 nov 2020, 19:05

Se spune ca varsta este doar un numar, insa oare aceasta zicala este valabila si pentru cazul de mai jos?

Contrar a ceea ce pare, femeia si baiatul din imagine nu sunt mama si fiu, ci formeaza un cuplu in toata regula. CJ, in varsta de 27 de ani, si Angela, in varsta de 72 de ani s-au cunoscut pe Facebook si, la nici doua luni dupa ce au inceput sa vorbeasca, s-au si casatorit.

S-a intamplat chiar la prima vizita a Angelei in Nigeria, tara de origine a tanarului.

De atunci cei doi incearca sa se mute impreuna, insa baiatul nu reuseste sa obtina o viza din partea statului Marii Britanii.

Angela a cheltuit pana acum peste 20.000 de euro in incercarea de a-si aduce sotul in tara, fara succes insa. Acum CJ vrea sa obtina o viza de studiu si s-a inscris la o facultate, insa nu are garantia ca va fi acceptat.

Cei doi spun ca iubirea lor e reala si ca nu e niciun interes la mijloc.

"Dupa ce ne-am cunoscut pe Facebook am ajuns sa vorbim ore in sir. Aveam aceleasi idei, impartaseam aceleasi hooby-uri, parca ne cunosteam de ani de zile. Dupa doua luni am fost si l-am vizitat in Nigeria, am ramas uimita cand m-a cerut in casatorie, am acceptat fara sa stau pe ganduri", marturiseste Angela.

Fostul ei sot, de care a divortat acum 18 ani este insa de parere ca femeia a picat intr-o capcana si ca tanarul vrea sa se foloseasca de ea doar pentru a obtine o viza de sedere in Marea Britanie.

Voi ce ati spune daca ati vedea un asemenea cuplu pe strada?

 

Taguri: