„Ea e cea căreia îi mulțumesc pentru ce sunt azi!” Vlăduța Lupău, mesaj emoționant în mediul online

Author: Laura Macovei
Actualizat: 24 aug 2023, 21:29

„Ea e cea căreia îi mulțumesc pentru ce sunt azi!” Vlăduța Lupău, mesaj emoționant în mediul online

Sursa: Vlăduța Lupău Instagram

Vlăduța Lupău a postat un mesaj emoționant pe contul său de Instagram, în care îi mulțumește unei persoane extrem de apropiate din viața ei. Aceasta a postat mai multe imagini, însoțite de cuvinte deosebite.

Cântăreața și-a emoționat urmăritorii, după ce a postat mai multe mesaje pentru cea care a crescut-o și a făcut-o ceea ce este în prezent.

Vlăduța Lupău, mesaj emoționant pe Instagram

Vlăduța Lupău i-a urat „La mulți ani” mamei sale și a împărtășit câteva imagini emoționante cu fanii. 

„Ea e cea care mereu m-a susținut și venea cu mine peste tot! Anii au trecut, și mi-am luat „zborul” cu propriile aripi.

Dar ea.. e cea cui îi spun mereu MULȚUMESC pentru tot ce sunt azi. La mulți ani, mama!, a scris vedeta pe pagina sa de Instagram, la secțiunea insta-story, alături de câteva fotografii emoționante.

Citește și: Cum a fost surprinsă Georgiana Lobonț de către soț „Casa noastră e mai mult prin hoteluri și-n mașină” Totul a fost filmat

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„S-a bucurat enorm că m-a văzut” Vlăduța Lupău, gest emoționant pentru o bătrânică în vârstă de 84 de ani

Vlăduța Lupău a plecat la o nuntă chiar în zona de nord a României. Vedeta, alături de trupa sa, au cântat la mai multe evenimente, iar ultima a fost o nuntă în Vicovu de Jos, județul Suceava.

Aici, solista a întâlnit o bătrânică în vârstă de 84 de ani care își aniversa ziua.

Citește și: „A fost un accident în fața noastră”. Vlăduța Lupău, martoră la tragedia rutieră din Rădăuți, care a ucis patru membri ai unui ansamblu folcloric

Vedeta, deși obosită după numeroasele concerte, a declarat că bătrâna i-a dat putere și a urmat să îi cânte „La mulți ani”, pentru a o sărbători. 

Astfel,  Vlăduța  a postat un insta-story în care îi urează toate cele bune femeii și a declarat că datorită ei a prins mai multă putere în noaptea respectivă. 

„Ieri am cântat în 5 locuri. Am fost epuizați, dar când am găsit-o pe doamna Maria la ultima nuntă la Suceava și i-am cântat „La mulți ani” la 84 de ani...am prins putere. S-a bucurat enorm că m-a văzut”,   a scrie vedeta pe contul său de Instagram.