Ea e DIAVOLUL in persoana! O fetita de numai 10 ani a BAUTUT CU BESTIALITATE un bebelus dupa care L-A ARUNCAT de la etaj

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 00:31

A murit in chinuri groaznice! Un bebelus lasat nesupravegheat pret de numai cateva minute de mama, a fost batut si aruncat de la etaj de o adolescenta de 10 ani.

Un nou caz socheaza China si intreaga lume! O fetita de 10 ani a batut cu bestialitate un bebelus care nu implinise nici macar doi ani dupa care l-a aruncat de la etaj.

Este terifiant ce i s-a putut intampla acestei femei! A urcat impreuna cu fiul ei in lift, iar cand a trebuit sa iasa femeia a scos mai intai bicicleta micutului, lasandu-si accidental fiul, de nici macar doi anisori in ascensor.

In acelasi timp a urcat si adolescenta de 10 ani, iar usile liftului s-au inchis pentru ca mama nu s-a miscat rapid sa-si ia bebelusul.

Fetita de 10 ani a luat copilul in brate care probabil a inceput sa planga, dupa care l-a trantit cu brutalitate pe podeaua de metal a ascensorului. A inceput sa-l bata cu bestialitate, dupa care a dat liftului comanda sa urce la etajul 25.

Ajunsa acolo l-a aruncat pe micut de la fereastra. Pana ca mama sa-si recupereze fiul, acesta era deja mort.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Politistii au descoperit sange in lift si la etajul de unde bebelusul a fost aruncat.

Inregistrarile surprinse de camera amplasata in ascensor arata clar cat de diabolica a putut fi aceasta copila de numai 10 ani cu un bebelus nevinovat. Copilul a fost gasit mort intr-o balta de sange.

Initial, criminala de numai 10 ani i-a spus mamei si politiei ca baietelul a fost luat de un baiat, insa imaginile surprinse de camera amplasata in lift i-a socat chiar si pe politisti. Ancheta este in desfasurare.
Nu se stie deocamdata daca fetita criminala si mama bebelusului se cunosteau sau daca locuiau in aceeasi cladire.

 

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.