Ea e femeia cu cele mai SCUMPE buze siliconate. A cheltuit o avere ca sa arate ca o diva!

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.D.
Actualizat: 06 oct 2020, 00:50

Hannah Page, o tanara in varsta de 22 de ani din Marea Britanie, sustine ca este posesoarea celor mai frumoase buze din regatul britanic.

Tanara a cheltuit o avere pentru a avea asemenea buze despre care are numai pareri la superlativ. Problema este ca multi nu sunt de acord cu ea, in special medicii esteticieni. Hannah Page a avut 16 interventii pentru buzele ei sa arate asa, iar medicii sustin ca a exagerat. Tanara are prea multa susbstanta in buze.

Hannah Page a platit pana acum in jur de 10 000 de euro pentru ca buzele ei sa arate perfect.

O suma exagerata ar spune multi, avand in vedere faptul ca un implant mamar, o interventie chirurgicala in toata regula, costa intre 3000- 5000 de euro.

Desi a declarat pentru Daily Mail ca interventiile au fost dureroase, Hannah Page nu are niciun dubiu ca buzele ei sunt cele mai frumoase:" Imi iubesc buzele! Sunt cele mai frumoase din regat", a afirmat tanara. Insa corectiile in ceea ce priveste aspectul fizic al tinerei nu s-au oprit aici.
Hannah si-a facut rinoplastie de 4 ori, injectii cu botox in fata, liposuctie si operatie de implant mamar.


Asa arata Hannah inainte

Sursa foto: dailymail.co.uk

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.