Ea e romanca care i-a UIMIT pe britanici! A reusit sa SLABEASCA 120 kg intr-un an. Era OBEZA, dar acum s-a transformat intr-un adevarat fotomodel!

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 01 oct 2020, 18:25

Ana Sirbu, o romanca in varsta de 28 de ani care s-a stabilit in Marea Britanie, ajunsese sa cantareasca peste 200 kg.

Tanara, de profesie bucatar sef intr-o pizzerie, se ingrasase atat de tare, incat medicul i-a spis ca risca sa moara in somn din cauza kilogramelor in plus. Ea le-a povestit jurnalistilor de la The Mirror ca a ajuns obeza din cauza ca lucra, in general noaptea, si tot atunci servea principalele mese ale zilei. Toate acestea plus stresul acumulat i-au dat metabolismul peste cap.

Cel mai grav era ca avea probleme cu respiratia.

Gafaia mai mereu, iar in ultima vreme nici macar nu mai putea sa  mearga pana la magazinul din colt. Pana si managerul i-a spus ca trebuie sa slabeasca. Ceilalti bucatari nu mai aveau loc de ea in bucatarie.

Ana Sarbu a reusit sa slabeasca dupa ce s-a inscris intr-un centru care le ofera asistenta si consiliere persoanelor obeze. Specialistii i-au prescris o dieta numai pentru ea. Ii era permis sa slabeasca doar 1 kg pe saptamana.

Romanca a reusit sa slabeasca 120 kg intr-un an de zile, ajungand la greutatea la care visase de atata amar de vreme.

Tanara a dezvaluit publicului dieta pe care o urmeaza: micul dejun la ora 8.00- humus si salata de castraveti, ridichi si ardei gras, la pranz- pui cu salata, iar la cina- orez fier cu legume sau cuscus.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?