Cine este, de fapt, soția lui Vali Vijelie? Iată cum arată Carmen Rusu

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 21 iul 2022, 02:20
Vali Vijelie Foto(6)
Vali Vijelie este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele.

Vali Vijelie este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele, și este cunoscut de toată lumea. Însă, puțini știu cine e soția lui.

Vali Vijelie este un cunoscut cantaret de manele de la noi din tara, dar si de peste hotare.  Cântărețul este unul dintre cei mai apreciați artiști de muzică de petrecere de la noi. Cu toate că artistul este cunoscut de un public numeros, mulți nu ștu cine este sotia lui.

Citeste si: Vali Vijelie si Cristina Cioran au pierdut 10.000 de lei intr-o singura seara! Cum a fost posibil asa ceva

Cine este soția lui Vali Vijelie

A muncit din greu pentru o carieră de succes, iar acum culege roadele a tot ce a clădit până acum, însă iată cine l-a susținut mereu pe Vali Vijelie!

Vali Vijelie, pe numele lui real, Valentin Rusu, se iubeste de ani buni cu sotia lui Carmen și au împreună si doi copii. Desi casnicia lor a trecut prin urcusuri si coborasuri, cei doi au ramas impreuna.

Cantaretul mai are doi baieti dintr-o alta relatie.

“Soției îi spun nevestică, așa o alint eu. Ea îmi zice Vali, mai ales când se enervează. Cel mai des îmi cert copii dacă mint. Orice greșeală ar face, le-am spus să vină să-mi spună, că le pot da sfatul cel mai bun. Le dau bani mereu dacă am. În familia mea, nu se cheltuie mulți bani. Eu nu sunt cheltuitor, dau toți banii pentru viitorul lor.”

, a dezvăluit Vali Vijelie în urmă cu câțiva ani.

In urma cu cativa ani, Carmen a devenit cunoscuta publicului larg prin intermediul unui reality show din care facea parte familia manelistului, iar telespectatorii puteau privi pe micul ecran cum decur zilele in familia lor.

Citeste si: Tzancă Uraganul, acuzat că și-a bătut soția! "Pregătește-te, te mănâncă pușcăria"

Cum arăta Carmen înainte

Carmen, soția lui Vali Vijelie, a avut probleme cu greutatea încă din tinerețe, însă pe Vali Vijelie nu a parut să îl deranjeze acest aspect.

Citeste si: Vali Vijelie, concert de senzație în Africa. Cum se distrează manelistul alături de dansatoarele exotice

Anii au trecut, iar brunetei i-a fost tot mai greu să slăbească.

Cu toate că, la un moment dat a reușit să scape de cateva kilograme bune, Carmen le-a pus la loc.

In cele din urma, din dorinta de a recurge la o schimbare, Carmen si-a vopsit parul si s-a facut din bruneta, roscata.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Ce mașină conduce Vali Vijelie! Manelistul se mândrește cu bolidul său de lux

Viața de familie a lui Vali Vijelie

Vali Vijelie se mândreşte cu o familie frumoasă, lângă care, artistul îşi petrece o mare parte din timpul său liber. Căsnicia lui Vali Vijelie şi a lui Carmen Rusu, soţia lui, a rezistat de-a lungul timpul şi a devenit din ce în ce mai unită, în ciuda nopţilor albe şi relaţiilor sale pasagere.

A muncit din greu de-a lungul timpului și a renunțat la momente importante, totul pentru a avea o carieră de succes, însă iată cum e manelistul atunci când părăsește scena și lumina reflectoarelor.

Citeste si: Emily Burghelea sare in apararea manelistului Dani Mocanu in scandalul leului ranit: "N-am putut sa tac!""

Eu când ajung în fața porții îmi dau blana de leu jos și o las pe aia de oaie, de mielușel. Intru în curte, tatăl meu m-a invățat, ține minte: <<Dacă vreodată vei ajunge mare, ești ce ești pe scenă, când ajungi jos ești la fel ca toată lumea.>>

Tot timpul când intru în curte merg în casă, pup copiii, pup nevasta, și câinii îi pup, pup pe toată lumea, îi întreb dacă sunt bine.”, a spus Vali Vijelie.

Cântărețul a ținut să precizeze că cei din familia lui mereu au fost modești și niciodată copiii lui nu s-au lăudat să spună că tatăl lor este un manelist celebru. 

Vali Vijelie se retrage din muzică?

Vali Vijelie a vorbit și despre planurile de retragere din industria muzicală. “Din meseria asta nu ieși niciodată la pensie, dar orice cal ajunge gloabă și e bine să pui deoparte. Dintre cântăreți, eu îl prefer pe Adrian Minune, e cumătrul meu.”, a spus Vali Vijelie, potrivit spynews.ro.

Citeste si: Adi de la Valcea, victima intr-un accident rutier! Masina manelistului a fost facuta praf FOTO

Vali Vijelie a avut un succes nebun în anii 2000, situându-se printre cei mai bine platiti manelisti din Romania. În plus, a fost unul dintre putinii  maneliști  care a avut propriul show TV, un reality show despre viata familiei sale și a lui.

 

 

 

 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.