Ea e varianta din viata reala a Cenusaresei. Era femeie de serviciu, dar a devenit unul din cele mai apreciate fotomodele!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 08 oct 2020, 09:25

O tanara menajera care emigrase din Polonia in Marea Britanie, in speranta unui trai mai bun, a dat lovitura intr-un mod neasteptat.

Aleksandra Naranowicz, o tanara in varsta de 27 de ani, din Polonia, emigrase in Marea Britanie in speranta unui trai mai bun. Femeia nu s-a sfiit sa accepte tot feluri de job-uri, de la femeie de serviciu, menajera pana cand intr-o zi, cand nici nu se astepta, norocul i-a suras.

Tanara a nimerit ca menajera in resedinta unui mogul media, iar in timp ce stergea praful si facea curat, acesta a remarcat-o si a intrebat-o daca nu isi doreste sa dea o proba ca fotomodel.

Unul dintre prietenii sai detine o agentie de fotomodele, iar Aleksandra Naranowicz primise prima recomandare importanta din viata ei.

Sansa a fost de partea ei, iar agentia a agajat-o ca model. De atunci viata ei a luat o alta intorsatura! Povestea ei seamana cu cea a unei Cenusarese moderne. Tanara a declarat pentru Daily Mail ca zilele cand nu avea bani si nu-si permitea mai nimic s-au sfarsit caci in prezent castiga chiar si 2000 de lire sterline pentru o sedinta foto.

Cand lucra ca menajera sau ca femeie de serviciu castiga sub 1000 de lire sterline pe luna din care trebuia sa-si achite si cheltuielile de intretinere, chirie, etc si sa mai si traiasca.

Tanara are avantajul ca are o inaltime de invidiat! 182 cm! Ceea ce i-a fost de mare folos atunci cand a sustinut probele de fotomodel." Persoanele din jurul meu imi spuneau ca am un chip frumos si ca as fi perfecta ca si fotomodel.
Asta mi-a dat incredere sa merg intr-o agentie de fotomodele din Londra
", a declarat Aleksandra Naranowicz.


Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

 

 

 

Taguri: