Ea este actuala iubită a carismaticului Birkan Sokullu, care joacă rolul Han în serialul “Vinovați de iubire”! Iată cum a fost surprins celebrul actor în compania celei care i-a cucerit definitiv inima

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 25 iul 2024, 23:31

Birkan Sokullu, actorul care dă viață personajului principal Han în serialul “Vinovați de iubire”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprins chipeșul actor în compania iubitei sale!

Birkan Sokullu se numără printre cei mai talentați și carismatici actori ai momentului în Turcia. În cei peste 15 ani de activitate pe platourile de filmare, chipeșul actor a dovedit un talent desăvârșit și o pasiune nemărginită pentru domeniul ales și a jucat în multe producții de excepție. Publicul din România l-a cunoscut pe tânărul actor încă din anul 2014, când a jucat în serialul În dragoste și în război, iar de curând acesta a revenit la Kanal D, în producția Vinovați de iubire, în care a dat viață personajului principal Han, un rol complex căruia i-a făcut față

cu succes și care i-a adus o mare reușită pe plan profesional.

Cine este actuală iubita a renumitului actor Birkan Sokullu

Birkan Sokullu are doar 34 de ani dar cu toate acestea a reușit să cucerească publicul încă de la primele sale apariții pe micile ecrane, cu roluri dificile, magistral interpretate în cadrul unor producții de mare succes. Dacă pe plan profesional chipesul actor s-a bucurat de mari reușite și de admirația publicului, în viața personală, acesta nu a avut parte de același succes, ci a trecut prin multe dezamăgiri sentimentale, care i-au

lăsat răni adânci.

Citește și: Birkan Sokullu, actorul din "Vinovați de iubire", unul dintre cei mai râvniți bărbați din Turcia

În anul 2012, Birkan Sokullu s-a căsătorit cu superba colegă de breaslă, Asli Enver, însă după doar trei ani de căsnicie cei doi au hotărât să divorțeze și să meargă fiecare pe drumul său. De atunci, celebrul actor a continuat să își caute jumătatea ideală.

De curând, Birkan și-a făcut apariția în spațiul public alături de noua lui iubită, Eda Gürkaynak, stilist vestimentar.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Birkan Sokullu, evoluție uluitoare pe plan profesional

Birkan Sokullu s-a născut în anul 1985, într-o familie înstărită în sânul căreia a primit o educație de seama și sprijin financiar pentru a-și îndeplini marele vis de a deveni actor. Birkan a început să cocheteze cu modelingul încă din perioada liceului și a devenit în scurtă vreme un fotomodel de succes. În 2003 carismaticul Birkan a câștigat titlul de cel mai bun fotomodel al Turciei.

Însă după absolvirea liceului, tânărul s-a înscris la Facultatea de Radio și televiziune în cadrul Universității Maltepe, pe care a absolvit-o cu succes.

Citește și: Ea a fost marea iubire a celebrului Birkan Sokullu, actorul care interpretează rolul Han în serialul “Vinovați de iubire”! Iată cât a durat căsnicia lor și de ce au ajuns la divorț

În anul 2008, Birkan Sokullu a debutat cu un rol episodic în distribuția serialului Elif. Acesta a fost apreciat pentru talentul lui și a început să primească din ce în ce mai multe oferte de a juca în noi producții de anvergură.

 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.