Ea este Andreea, tânăra de doar 18 ani care a fost lovită mortal de un TIR! Adolescenta coborâse din microbuz și a vrut să traverseze strada

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 05 sep 2024, 17:48

Andreea Păduraru

Sursa: Facebook Andreea Păduraru

Durere uriașă pentru o familie din comuna Scutelnici, Buzău! Andreea, o adolescentă de doar 18 ani, a murit după ce a fost călcată de un TIR.

Andreea avea doar 18 ani și o întreagă viață înainte atunci când a fost implicată într-un accident groaznic pe un drum din Buzău. Tânăra doar ce coborâse din microbuz și se angajase în traversare atunci când a fost lovită mortal de un TIR. Decizia de a trece strada prin spatele microbuzului i-a fost, din păcate, fatală, relatează Observator.

Citește și: El este Ricardo, adolescentul de 17 ani care și-a omorât părinții și fratele într-o încercare disperată de a obține libertate. Prin ce trecea tânărul în viața de zi cu zi

Andreea, tânăra care a fost lovită mortal de un TIR

O familie din comuna Scutelnici, județul Buzău își plânge în aceste momente fiica după ce, de dimineață, a fost implicată într-un tragic accident care i-a adus moartea mult prea devreme.

Citește și: Doliu în sportul românesc! Campioana olimpică la aruncarea suliței, Mihaela Peneș, s-a stins din viață la vârsta de 77 de ani

Andreea a coborât dintr-un microbuz la intrarea în satul Lipănescu din comuna menționată anterior și se îndrepta spre casă, dar momentul în care a decis să traverseze carosabilul a fost fatal pentru ea. Un TIR care circula în acel moment a lovit-o pe tânără din plin și, din păcate, șoferul de 34 de ani nu a avut timp să evite impactul. 

Medicii sosiți la fața locului n-au mai putut face nimic pentru a-i salva viața fetei, în ciuda eforturilor depuse, iar poliția continuă cercetările în vederea stabilirii circumstanțelor în care s-a produs strategia.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”

Andreea avea doar 18 ani și toată viața înainte, doi părinți care o iubesc și, din profilul ei de pe rețelele sociale, se putea vedea clar că era iubitoare de animale.

Tânăra avea o pisică pe care a fotografiat-o într-o ipostază înduioșătoare, în timp ce se juca cu un ursuleț de plus în curte.

„Doamne ferește! Sunt în stare șoc! Condoleanțe și multă putere familiei!

Dumnezeu să o ierte! Drum lin către ceruri, fosta mea colegă din gimnazială”, a transmis una dintre prietenele Andreei.

Acum, familia tinerei plecate mult prea devreme la ceruri trebuie să se obișnuiască să trăiască cu gândul că Andreea nu se va mai întoarce niciodată acasă.

Sursa foto: Facebook Andreea Păduraru