Ea este cea care a prezis despărțirea dintre Ionuț și Larisa de la Casa Iubirii! De ce nu au rezistat cei doi concurenți mai mult de două luni împreună

Author: Alice Popescu
Actualizat: 12 apr 2023, 00:35

De ce s-au despartit, de fapt, Larisa si Ionut

Sursa: Instagram

Larisa si Ionut de la Casa Iubirii si-au spus adio, iar neintelegerile par ca au dus la destramarea relatiei.

Unul din cele mai frumoase cupluri de la Casa Iubirii s-a destrămat, atât Larisa cât și Ionut preferând să o ia pe cai separate. Relația dintre ei nu mai era că la început și de vina pare a fi lipsa comunicării. Ionut pare a fi convins că un rol important l-ar juca și restul concurenților care ar fi influențat-o pe Larisa în decizia de a se desparți de Ionut punandu-i gând rău lui.

Citeste si: Grațiela și Odeh, decizie radicală după ce au fost în vacanță împreună: "Eu o să îmi dau demisia!"

De ce s-au despartit, de fapt, Larisa si Ionut

Cu toate acestea, Larisa, totuși nu poate trece peste un lucru deranjând-o foarte tare faptul că Ionut nu a avut curajul să îi spună în fata un lucru care a cântărit foarte mult în relația lor: "Vreau să aud de la tine, pentru că eu am văzut un episod, episodul ăla în care

spuneai că dacă ai fi fost afară nu ai fi acceptat o fată că mine și eu ți-am zis că fii sincer cu mine, puteai să-mi zici”
, i-a spus Larisa lui Ionuț.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Însă, cu mult înainte că relația lor să devina serioasa și să ajungă în cele din urma în acest punct critic, unul dintre cei mai buni astrologi, Luminiță Ristea, a vorbit pentru canalul online wownews despre aceasta relație care ar putea

eșua:  "Poate exista și o dorință de control, că un partener să îl controleze pe celalalt, să-l manipuleze și pe celalalti. Poate ajunge și la o obsesie. Este o alta cheie la care Larisa trebuie să fie atenta. Într-o analiza relațională, Luna, unde este ea? La Ionut nu am reușit să văd. La Larisa este în Rac, înseamnă că ea este foarte mămoasă, foarte protectoare.
Ionut are o energie de foc.

Citeste si: Ștefania, fosta concurentă de la Casa Iubirii, apariție-bombă la Bucharest Fashion Week. Ce mesaj i-a transmis fostului iubit

Cine a prezis despartirea dintre Larisa si Ionut

Săgetătorii sunt young, are nevoie de adrenalina. El se poate plictisi, nu are nevoie de o mama, are nevoie să caute lucruri inedite, să meargă pe munte, să călărească pe malul marii.

Are o rana karmica pe care ar putea să o rezolve, vine cu niste traume repetitive și niste traume din relațiile cu alti bărbați," a dezvaluit astrologul in ce-i priveste pe cei doi fosti iubiti. 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.