Ea este cea care i-a furat inima carismaticului Ismet din "Dragoste si ura"! Iata cat este de romantic celebrul actor Ugur Uzunel, dincolo de personajul pe care il interpreteaza in serial!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 mai 2024, 15:26
video Foto(5)

Ugur Uzunel este considerat unul dintre cei mai talentati si apreciati actori din Turcia.

Ugur Uzunel s-a nascut in 1988 in Izmir si inca din copilarie si-a descoperit pasiunea pentru teatru si a fost indrumat de patrintii lui sa urmeze studii in domeniu pentru a-si pune in valoare talentul nativ.


In anul 2010 a absolvit Facultatea de Teatru in cadrul Universității "Dokuz Eylul" si a devenit actor cu drepturi depline la scurt timp, cand a fost cooptat la joace in primele sale piese de teatru la Teatrul de Stat din Istanbul.


In 2014 a fost selectat tot datorita talentului sau remarcabil, in primul serial de televiziune "Seref Meselesi", in care a jucat impecabil. Iar anul trecut a fost cooptat sa joace in serialul "Dragoste si ura", care i-a adus de asemenea recunoasterea aptitudinilor sale actoricesti, dar si un succes rasunator.

Acesta nu s-a sfiit sa le imprtaseasca fanilor fericirea pe care o simte, dar si cele mai frumoase momnete petrecute alaturi de iubita sa.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Adriana Simionescu a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei! Tânăra a făcut declarații, după ce s-a spus că ei s-ar fi despărțit. „Toată lumea se ceartă”

 

 


Roberta regretă despărțirea de Sebastian, însă nu vrea să audă de o posibilă împăcare! Iată cum a reacționat fostul ei partener!