Ea este cea mai importanta femeie din viata celebrului Murat Unalmis (Demir din serialul "Ma numesc Zuleyha")! Iata cine ii este aproape neconditionat!

Author: D.I.
Actualizat: 07 iun 2020, 19:22
Foto(13)

Demir din serialul "Ma numesc Zuleyha") este unul dintre cei mai talentati si indragiti actori ai momentului in Turcia.

Actorul Murat Unalmis s-a născut in 1981 in Kayseri, Turcia. Dupa finalizarea studiilor gimnaziale, s-a mutat in Istanbul impreuna cu parintii sai. In perioada liceului a jucat baschet profesionist pentru Clubul sportiv Fenerbahçe

Murat Unalmis a absolvit cu brio Facultatea de Administrație și Afaceri din cadrul Universității Marmara. Insa nu a renuntat la marea sa pasiune, actoria si s-a hotarat ulterior, sa studieze si Facultatea de Teatru si Film in cadrul Academiei din Istanbul si in paralel a jucat in diverse filme și seriale precum "Hayat Bağları", "Sınırlı Aşk", "Kurşun Yarası", "Üç Kadın", "Deli Duran", "Sen Ne Dilersen",

care i-au adus un mare succes.

Celebrul Murat Unalmis s-a făcut remarcat prin rolurile interpretate in serialele "Gunesi Gordum" si "New York’ta Beş Minare", iar in 2010 a primit rolul principal in serialul "Yer gök aşk". S-a indragostit de Birce Akalay, partenera sa din serial. Cuplul s-a casatorit in anul 2011 iarin 2012 au divortat.

Ea este cea mai importanta femeie din viata celebrului Murat Unalmis

Cea care i-a fost alaturi neconditionat si l-a ajutat sa depaseasca perioada dificila dupa divort, a fost nimeni alta decat propria sa mama, pe care celebrul actor o adora si ii poarta un mare respect.

Citeste si: Unul dintre cei mai indragiti actori din Turcia a facut un gest incredibil! Iata ce anume a decis sa faca pentru semenii sai in perioada tulbure provocata de pandemie!

Citeste si: Celebrul Kerem Alisik a lamurit totul! Are sau nu o relatie cu frumoasa Hilal Altinbilek, eroina serialului "Ma numesc Zuleyha"? Iata ce marturisiri neasteptate a facut actorul!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Murat Unalmis se dedica trup si suflet carierei sale, insa nu isi neglijeaza niciodata familia.

Acesta are o relatie speciala cu parintii sai, pe care ii respecta si ii divinizeaza. Actorul adora sa isi petreaca timpul liber alaturi de cei dragi.

Pentru performanta sa din serialul "Ma numesc Zuleya" ("Bir zamanlar Çukurova"), Murat Unalmis a castigat "Premiul pentru cel mai bun actor al anului".

Citeste si: Cinci ani de fericire! Iata cum au sarbatorit a cincea aniversare a mariajului lor, doi dintre cei mai talentati si apreciati actori din Turcia, alaturi de fiul lor!

Citeste si: Bunica "Haminne" din serialul "Ma numesc Zuleyha", sarbatorita ca o regina pe platourile de filmare! Iata ce surpriza i-au facut colegii sai mai tineri, pentru care a fost ca o mama in perioada filmarilor!

Actorul Murat Unalmis deține o ferma in Çanakkale, un oras pe care l-a îndrăgit când a jucat în serialul Seddülbahir 32 Saat iar recent și-a deschis un restaurant in Cappadocia, orasul unde se filmează serialul “Ma numesc Zuleyha”.

Murat este un cititor avid si un mare pasionat de istorie. Printre interesele sale se numara si muzica. Actorul a invatat sa cante singur la clarinet, fiind marele lui hobby. (sursa: tolbacudetoate.com, Instagram)

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.