Ea este cea mai importantă femeie din viața lui Gunes din serialul Doctorul minune! Iată cum a fost surprins celebrul actor Korhan Herduran!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 nov 2021, 19:13
Korhan Herduran Foto(4)

Korhan Herduran, in rolul asistentului Gunes din serialul Doctorul minune

Sursa: Instagram Korhan Herduran

Tânărul Korhan Herduran este unul dintre cei mai talentați și apreciați actori ai momentului din Turcia.

Korhan Herduran are doar 33 de ani și peste un deceniu de experiență pe platourile de filmare. Acesta a început să joace la scurt timp după ce a absolvit Facultatea de Teatru și a reușit rapid să cucerească publicul datorită talentului sau desăvârșit.

Ea este cea mai importantă femeie din viață lui Gunes din serialul Doctorul minune

Telespectatorii din România l-au cunoscut pe carismaticul actor Korhan Herduran, de curând, în distribuția filmului artistic turcesc de excepție, Fratele meu 2, în care acesta a jucat alături de celebrii actori Burak Ozcivit

și Murat Boz. Si in prezent joaca in serialul Doctorul minune, in rolul asistentului Gunes. 

Korhan Herduran s-a născut în anul 1988 în Antalya, într-o familie modestă, care l-a crescut și educat în spiritul tradiției turcești. Mama să a fost cea care i-a descoperit talentul actoricesc încă din copilărie și care l-a îndrumat peste ani pe Korhan Herduran să urmeze Facultatea de Teatru.

Astfel, acesta a absolvit Departamentul de Teatru al Conservatorului Centrului de Artă Müjdat Gezen.

Citeste si: Doctorul minune: Care sunt vârstele reale ale actorilor din distribuția serialului dincolo de scenariu! Diferențele sunt incredibile!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Korhan a debutat cu un rol secundar în serialul Üsküdar'a Giderken, în anul 2011, care i-a adus un prim pas către carieră de succes de astăzi. Au urmat ulterior multe alte roluri atât în seriale cât și în filme artistice de succes. Între anii 2019 și 2021, Korhan Herduran a jucat în serialul fenomen Doctorul minune, în care a jucat rolul asistentului medical Gunes, un tânăr jovial și sociabil.

În ceea ce privește viață să personală, Korhan Herduran a fost mereu un bărbat extrem de discret. Acesta s-a afișat în public deseori alături de colege de breaslă cu care avea relații de amiciție și a încercat mereu să își păstreze în secret relațiile amoroase.
Celebrul actor are o relație specială cu mama să, care a fost și continuă să fie marele lui sprijin moral. Korhan Herduran își adoră mama, de la care a moștenit multe trăsături fizice.

Citeste si: Recunoasteti baietelul din imagine? Este unul dintre cei mai carismatici actori din distributia serialului "Doctorul minune"! Astazi este un barbat atragator!

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.