Ea este cea mai importantă femeie din viața renumitului Ümit Kantarcılar, protagonistul serialului Aripi frânte! Iată ce trăsături frumoase a moștenit actorul de la mama sa!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 oct 2022, 21:25
video Foto(5)

Ümit Kantarcılar, care a dat viață personajului Onur din serialul Aripi frânte, se numără printre cei mai apreciați actori ai momentului în Turcia.

Ümit Kantarcılar a împlinit de curând 35 de ani și cu toate acestea se bucură de un mare succes în carieră. În cei 16 ani de experiență pe platourile de filmare, chipeșul actor a reușit să fascineze cu talentul lui uriaș dovedit în multe seriale și filme artistice de excepție în care a jucat magistral. Telespectatorii din România l-au cunoscut recent în distribuția serialului Aripi frânte, în care a dat viață personajului central Onur.

Dincolo de profesie, celebrul actor adoră să își petreacă timp alături de părinții săi și cu fiica lui, în vârstă de șapte ani. Acesta are o relație specială cu mama să, pe care o iubește și o respectă enorm.  

Ea este cea mai importantă femeie din viața renumitului Ümit Kantarcılar

Ümit Kantarcılar a venit pe lume în anul 1987, în Antalya, într-o familie modestă, care i-a oferit o educație aleasă.

Părinții săi i-au descoperit încă din adolescență talentul actoricesc și de atunci l-au sprijinit și l-au îndrumat să urmeze o carieră în acest domeniu.

La vârsta 18 ani, Ümit a decis să se înscrie la Facultatea de Teatru în cadrul Universității Maltepe, pe care a absolvit-o cu succes, iar la scurtă vreme tânărul a început să joace la Teatrul de Stat din Antalya, unde mai târziu a fost remarcat pentru talentul lui uluitor de marile case de producție care i-au lansat propuneri de a juca în seriale de televiziune.

În 2006, carismaticul Ümit Kantarcılar a debutat cu un rol secundar în serialul İki Aile, care i-a adus și primul pas spre culmile succesului în carieră. 

Citeste si: Onur din serialul Aripi frânte, în cel mai frumos rol al vieții sale, cel de tătic! Iată cum a fost surprins celebrul Ümit Kantarcılar alături de fiica lui, Elis Naz, care îi seamănă enorm! Cei doi au o relație specială!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dincolo de profesie și de pasiunea lui pentru actorie, Ümit Kantarcılar a încercat să își construiască și propria familie, în anul 2014, când s-a căsătorit cu o colegă de breaslă, Gamze Topuz, însă căsnicia lor a durat doar doi ani, căci în 2016 au decis să divorțeze, după ce soția lui a anunțat că este însărcinată. Se pare că la acea vreme îndrăgitul actor ar fi afirmat că nu se simțea pregătit să devină tată atât de rapid.

Treptat, Ümit a început să o iubească pe fiica lui, Elis Naz, care a devenit centrul universului sau. În prezent, celebrul actor are o relație specială cu fiica lui, dar și cu mama să pe care o consideră cea de-a două persoană importantă din viață lui. Ümit Kantarcılar a publicat foarte rar imagini cu cele două persoane dragi. Presa turcă l-a surprins în compania mamei sale, o femei frumoasă de la care celebrul actor a moștenit multe trăsături fizice.

Citeste si: Care este pasiunea ascunsă a lui Umit Kantarcilar, protagonistul din serialul ”Aripi frânte” Iată ce face atunci când nu este la filmări sau pe scenă