Ea este cea mai mare admiratoare a Anamariei Prodan: „O iubesc, o ador!”. Cine este artista care s-a bucurat că a întâlnit-o pe impresară

Author: Lavinia Medrea

 Cine este artista care s-a bucurat că a întâlnit-o pe impresară

Sursa: Instagram Emy Alupei/TikTok Emy Alupei - colaj Kanal D

Anamaria Prodan este o femeie foarte admirată de oameni datorită succesului pe care îl are în carieră, puterii de care a dat dovadă de-a lungul timpului și pentru stilul ei hazliu.

Nu mai este un secret că Anamaria Prodan are foarte mulți admiratori în România și peste hotare. Nu este de mirare, pentru că impresara are un succes mare în cariera ei, este familistă, frumoasă, puternică și a inspirat mulți oameni de-a lungul timpului. Există și oameni răutăcioși care au jignit-o și atacat-o de-a lungul timpului, în special de la divorțul de Laurențiu Reghecampf, dar susținătorii sunt mai numeroși și reușesc să pună dușmanii Anamariei Prodan la pământ.

Ea este cea mai mare admiratoare a Anamariei Prodan

În urmă cu o săptămână, una dintre cele mai mari admiratoare ale Anamariei Prodan, dacă nu cea mai mare, a publicat un TikTok în care povestește, fericită, că s-a întâlnit cu agentul FIFA și că au stat împreună la aceeași masă. Este vorba despre Emy Alupei, de profesie cântăreață, care nu s-a sfiit să sublinieze și că Anamaria Prodan este o femeie extraordinată, pe care o iubește și o adoră.

Citește și: Exclusiv! De ce fata cea mare a Aneimaria Prodan a renunțat la modeling: ""Mi-a plăcut să stau departe de lumea aia" 

„Deci, azi m-am întâlnit cu doamna Anamari Prodan! Efectiv, ador, am stat la masă cu ea, este o femeie extraordinară! O iubesc, o ador, o divinizez și o să vă las aici poza! Și mai urmează surprize, vă țin la curent!”, a exclamat, încântată, Emy Alupei, într-un filmuleț postat pe contul ei de TikTok.

@emyalupei #storytime #anamariaprodan #fyp ♬ original sound- emyalupei

Oamenii din comentarii au reacționat pe măsură, astfel că internauții s-au grăbit să le complimenteze și să le asemene, dar și să le transmită urări de bine.

Citește și: Anamaria Prodan a vorbit despre noul iubit: ”Copiii mei îl adoră, este un om minunat. Mă face să mă simt femeie” Cine este bărbatul care o cucerit-o

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Zici că ești fata ei”, „Două superbități”, „Semănați mult, zici că sunteți surori”, „Ești fata ei?”, „Să o încurajezi să rămână pozitivă și să își amintească că e numărul 1”, au fost câteva dintre comentariile internauților, la videoclipul postat de Emy Alupei.

Cea mai mare trădare trăită de Anamaria Prodan

Impresara a dezvăluit cum și-a dat seama că, în căsnicia ei, ceva nu mai mergea bine.

Anamaria Prodan spune că nu s-ar fi așteptat în veci de la asemenea trădare din partea fostului ei soț.

„Era multă minciună.(...) Am fost scutul montat pe Laurențiu Reghecampf, fiecare secundă din viața mea am dedicat-o familiei mele și lui Laurențiu Reghecampf. L-am iertat de foarte multă vreme.

(...) Niciodată nu m-am gândit că tatăl copiilor mei și soțul meu poate să ne lase pe drumuri, poate să ne fure toată munca de o viață, adică am avut atât de multă încredere în Laurențiu Reghecampf încât n-am verificat în 17 ani

conturile (n.r.: bancare), plățile, nimic!”, a mărturisit, cu lacrimi în ochi, Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a declarat, de asemenea, că atunci când a verificat conturile bancare „erau goale, toți banii erau transferați către femei ușoare”.

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.