Ea este cea mai paroasa fata din lume. Uite cum arata VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:05

Detine recordul mondial pentru cea mai paroasa fata din lume, insa comunitatea in care locuieste nu o judeca dupa acest lucru.

Fata de 11 ani, care locuieste in Thailanda, este unul din cei 50 de oameni din lume care sufera de sindromul Ambras, din cauza caruia parul ii creste pe toata suprafata corpului, inclusiv pe fata si pe gat.

 

Cand a inceput scoala s-a confruntat cu reactii dure venite de la cei din jur, dar increderea si inteligenta ei au schimbat parerea oamenilor.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 

"Este o eleva foarte foarte buna si mereu este foarte fericita", spune un profesor. Fata spune ca isi doreste sa ajunga doctor pentru a ajuta oamenii in suferinta.
 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.