Ea este cea mai stilată actriță a anului în Turcia! Iată cum a strălucit superba actriță pe covorul roșu în cadrul unei Gale importante!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 iun 2022, 19:43
Foto(4)

Tânăra Pinar Deniz a fost recent desemnată cea mai stilată actriță din Turcia.

Talentata și frumoasa actriță Pinar Deniz a cucerit publicul din Turcia și din străinătate încă din anul 2017, cu rolul Yıldız în distribuția serialului Patria mea ești tu, în care a jucat alături de marii actori Berguzar Korel și Halit Ergenc, doi titani ai cinematografiei turcești. Iar recent tânăra actrița a făcut furori cu rolul principal Ceylin, alături de carismaticul Kaan Urgancıoğlu, în serialul Yargı, care se bucură de mare succes pe micile ecrane în Turcia.

Ea este cea mai stilată actrița a anului în Turcia

Superba Pinar Deniz are doar 28 de ani, însă a reușit să acumuleze o experiență de circa opt ani în domeniul actoriei. Publicul din România a cunoscut-o pe talentată actrița încă din anul 2018, în distribuția serialului Patria mea ești tu, în care a jucat rolul sfioasei Yildiz, fiica unui colonel turc.

Datorită talentului ei uluitor și a carismei sale aparte, Pinar Deniz a fost cooptată până în prezent și în patru filme artistice de excepție, care i-au adus un succes răsunător în carieră.

În anul 2021 îndrăgita actriță a acceptat să joace al treilea rol principal de până acum, în serialul Yargı, în care l-a avut drept partener pe chipeșul actor Kaan Urgancıoğlu, pe care telespectatorii îl știu din serialul Dragoste infinită, în rolul Emir.

Citeste si: Pinar Deniz si Miray Daner, surorile Yildiz si Hilal, din “Patria mea esti tu!”, s-au palmuit! “Ne-am inrosit ca racii”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Dincolo de viață profesională, frumoasa Pinar Deniz nu s-a bucurat de același succes și în viață personală, deoarece nu și-a întâlnit încă jumătatea.

Deși anul trecut presă din Turcia a publicat informații conform cărora actrița demarase o relație de iubire cu celebrul actor Yiğit Kirazcı, după doar câteva luni, s-a aflat că aceștia au decis să pună capăt poveștii lor de dragoste, în ciuda faptului că își doreau să își oficializeze relația și începuseră să se gândească și la căsătorie.

Pinar Deniz a fost de asemenea anul trecut unul dintre cele mai discutate nume datorită stilului ei de viață, datorită atitudinii sale, cât și datorită modului de exprimare și al ideilor sale.

Potrivit viatacuaromadecafea.com, superba actrița a fost desemnată cea mai stilată actrița a anului în Turcia, în cadrul Galei Premiilor Elle. Pinar Deniz a primit premiul ELLE Style Awards x M.A.C pentru Cea mai stilată actriță a anului.

Citeste si: Prietenie sau dragoste adevărată? Ce se întâmplă de fapt între superba actriță Pinar Deniz și seducatorul actor Kaan Urgancıoğlu! "Ne place foarte mult să lucrăm împreună"