Ea este comoara lui Gaffur din serialul Mă numesc Zuleyha! Iată cum arată fiica celebrului Bulent Polat! Ce familie superbă are indragitului actor!

Author: Daniela Iliuta
ma numesc zuleyha Foto(5)

Bulent Polat, un actor complet

Sursa: Instagram Bulent Polat

Bulent Polat se numără printre cei mai talentați și apreciați actori ai momentului în Turcia.

Cu peste două decenii de experiență în domeniul actoriei, Bulent Polat a reușit să urce în topul celor mai apreciați actori ai Turciei, datorită talentului lui desăvârșit și a carismei sale aparte.

Ea este comoara lui Gaffur din serialul Mă numesc Zuleyha

Bulent Polat are 43 de ani și este actor de teatru, film și televiziune și are o vastă experiență pe platourile de filmare.

Acesta a venit pe lume în anul 1979, în orașul Tunceli, însă în anul 1987 s-a mutat împreună cu familia lui în Istanbul, acolo unde și-a continuat studiile.
Bulent Polat a studiat actoria la Centrul de Artă "Mujdat Gezen", iar în anul 1993 a început deja să joace primul lui rol într-o piesă de teatru.

Talentul lui desăvârșit a fost rapid remarcat de conducerea teatrului de Stat din Istanbul și a fost angajat că actor profesionist.

În anul 2008 Bulent Polat a decis să își perfecționeze studiile și a plecat în America pentru a studia actoria la un nivel mult mai înalt, în cadrul Școlii Stella Adler Acting School din Los Angeles. Iar în anul 2011 a revenit în Istanbul, unde a început să primească și propuneri de a juca în seriale și filme artistice.

Citeste si: Gaffur din serialul "Ma numesc Zuleyha", pasiune nebanuita! Iata cum a fost surprins carismaticul Bulent Polat, dincolo de platourile de filmare! A imprumutat din obiceiurile personajului Gaffur?

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Dincolo de viața profesională de succes, Bulent Polat este și un bărbat fericit și împlinit. Acesta a cerut-o în căsătorie pe iubita lui Duygu Senoglu, în anul 2014, iar un mai târziu cei doi îndrăgostiți au decis să organizeze nuntă. La scurt timp a venit pe lume și fiica lor, care poartă numele Doga și reprezintă cea mai de preț comoară a celor doi părinți. Micuța Doga a devenit centrul universului lor și le-a pecetluit dragostea și căsnicia.

În perioada în care Bulent Polat a filmat în Adana pentru serialul Mă numesc Zuleyha, micuța lui fiica, Doga a ajuns și ea pe platourile de filmare, pentru că tatăl ei să îi împărtășească din tainele actoriei, domeniu care o atrage foarte mult se pare și pe care îl va îmbrățișa cu siguranță peste ani.

Citeste si: Cine este câți ani are carismaticul Gaffur din serialul Mă numesc Zuleyha? Iată cine este frumoasa soție a celebrului Bülent Polat și ce fetiță superbă au împreună!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.