Ea este concurenta care a părăsit în lacrimi casa Puterea dragostei! Iată cine a fost desemnat Favoritul Săptămânii și ce mesaj a dezvăluit Cutia Pandorei!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 dec 2021, 20:03

Cristina Mihaela a anuntat cine va parasi emisiunea Puterea dragostei

Sursa: Captură KANAL D

Cristina Mihaela a anunțat rezultatul final al Galei Puterea dragostei de astăzi: cine este Favoritul Săptămânii și cine a părăsit emisiunea!

Și în această seară, Gala Puterea dragostei a fost marcată de multe momente tensionate, răsturnări de situație și dispute aspre între unii concurenți, dominați de emoții teribile înainte de aflarea verdictului serii, deoarece cineva urma să plece acasă. Astfel, la finalul serii încă un concurent sau o concurentă va părăsi emisiunea.

Cine este Favoritul Săptămânii și cine este eliminat din casa Puterea dragostei!

Tensiuni și emoții uriașe în Gala Puterea dragostei din această seară, deoarece toți concurenții au așteptat cu sufletele la gură rezultatul final al Galei și abia au reușit să își stăpânească ieșirile nervoase. Insă și telespectatorii au fost la fel de curioși să afle cine va părăși emisiunea și cine va fi favoritul săptămânii.

Și în cadrul acestei Gale a emisiunii Puterea dragostei, publicul a avut un rol hotărâtor în stabilirea clasamentului final al serii.

Cine a plecat din casa Puterea dragostei

În ediția de sâmbătă, Cristina Mihaela nu a anunțat topul celor mai votate trei fete și nici pe topul celor mai votați trei băieți așa cum obișnuia de regulă. Însă în Gala de astăzi, această a transmis cine sunt cei doi favoriți ai săptămânii, adică cei mai votați doi concurenți de către public, iar aceștia au fost Radu și Adelina, care s-au luptat pentru premiul de 1500 de euro și pentru titlul de Favorit al săptămânii.

După ce toți concurenții au făcut nominalizări secrete, Cristina Mihaela a anunțat că Alina și Andrei au primit cele mai multe voturi din partea colegilor lor și se află în pericol de eliminare. După câteva momente de suspans, prezentatoarea TV a anunțat verdictul serii.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Astfel, Radu a fost din nou desemnat de către public favoritul saptamnii și a redevenit liderul suprem al casei în săptămâna următoare. Ceea ce a însemnat că Alina să fie cea care a părăsit emisiunea, cu mari regerete.

Citeste si: Răsturnare de situație în casa Puterea dragostei! Adriana și Alexandru și-au spus adio!

În finalul ediției Cristina Mihaela a citit și mesajul din Cutia Pandorei, care de această dată s-a adresat concurenților care au încălcat regulamentul emisiunii în saptama precedentă, astfel că aceștia vor fi sancționați,

prin tăierea sumei de bani pe care o vor primi pentru săptămâna viitoare.

Citeste si: Lacrimi și emoții mari în Gala Puterea dragostei! Cine a părăsit emisiunea și cine a fost desemnat Favoritul săptămânii! Ce reacții s-au stârnit în casă iubirii!