Ea este Faimoasa care s-ar fi indragostit! Dezvaluire fara precedent: "Vrei sa-ti cauti barbat in emisiunea asta? De aia ii faci propuneri lui Cosmin..." Cine va fi eliminat la Survivor Romania, ASTAZI, 7 februarie, intr-o editie incendiara, de la 20:00

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 feb 2021, 09:13
video Foto(6)

Tensiunile ating cote alarmante in echipa Faimosilor si ies la iveala detalii socante despre concurenti. Zannidache o pune la zid pe Elena Marin.

In echipa Faimosilor certurile si problemele devin din ce in ce mai aprige, astfel că unii concurenti se revolta in continuare impotriva colegilor pe care chiar nu si-i mai doresc in echipa. Orgoliile si frustrarile acumulate ii determina pe Faimosi sa rabufneasca si sa scoata la iveala tot ceea ce pana acum s-au ferit din anumite motive. Astfel, pierderea celui de-al doilea joc de imunitate a readus tensiuni mari intre Faimosi, care au inceput sa declanseze neintelegeri uluitoare care au fost bine mascate pana acum.

Se anunta si astazi, 7 februarie, o noua editie incendiara la Survivor Romania, presarata cu multe momente tensionate petrecute in tabara Faimosilor, unde nervii sunt intinsi la maxim, dar si multe situatii dramatice pe traseu, in timpul jocului de comunicare. Presiunea mizei si indarjirea dusa la extrem le vor pricinui unor concurenti accidentari grave.

Tensiuni uriase in tabara Faimosilor! Jador si Culita continua sa se razboiasca! Zannidache face o dezvaluire fara precedent despre o Faimoasa!

Neintelegerile iscate intre Jador si Culita in cadrul consiliului de nominalizare se continua si pe insula, unde cei doi isi arunca priviri pline de ura si vorbe acide, semn ca deocamdata nu va exista cale de impacare, in ciuda asa-zisei prietenii ce a fost intre ei la un moment dat.
"Culita e tradator! Vor pleca rand pe rand acasa si raman eu aici!",

spune Jador cu inversunare despre Culita.

Pe de alta parte un alt mare scandal in echipa Faimosilor este cel declansat de o dezvaluire incredibila a lui Zannidache, in fata tuturor. Acesta face cateva afirmatii uluitoare la adresa Elenei Marin, despre care spune ca ar fi indragostita de Cosmin si mai mult decat atat i-ar fi facut si anumite propuneri.

"Vrei sa-ti cauti barbat in emisiunea asta? Ce vrei? De aia ii faci propuneri lui Cosmin cand ajunge acasa daca nu-l asteapta Laura?",

spune Zannidache.

Acuzatiile lansate de Zannidache o socheaza pe Elena Marin, care se supara extrem de tare si mai mult decat atat se retrage in jungla si plange cu lacrimi amare dupa jignirile primite din partea colegului ei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Faimosii au hotarat! Pe CINE au nominalizat spre eliminare! EA este a doua concurenta nominalizata a saptamanii la Survivor Romania 2021!

Jocul de comunicare ii mobilizeaza pe Faimosi si Razboinici

Aflati de mai bine de o luna in jungla din Republica Dminicana, la Survivor Romania 2021, Faimoșii si Războinicii simt deja lipsa celor dragi, astfel că jocul pentru comunicare de astazi ii va consola si le va ridica moralul, determinandu-i sa mearga mai departe in ciuda dorului de familie.

De această dată, echipa câștigătoare va primi mesaje scrise din partea familiei, astfel că miza este una uriasa, pentru care toti concurentii vor da totul pe traseu.

Vestea uluitoare ca vor primi informatii despre cei dragi din familie îi emotioneaza pana la lacrimi pe toti concurentii. Si astfel, acestia se declara inca de la startul jocului de comunicare extrem de hotarati sa lupte cu toate armele pana la epuizare pentru a castiga acest joc atat de important din punct de vedere emotional.

Cine va castiga, ce probleme si accidentari vor intâmpina concurenții pe traseu, dar si cine va pleca acasa puteti afla urmarind editia de astazi, 7 februarie, a emisiunii Survivor România 2021, difuzată la Kanal D, începând cu ora 20:00!

Citeste si: Tensiunile ating cote maxime in echipa Faimosilor, in timpul consiliului de nominalizare! Jador, pus la zid de coechipieri! "Eu as vrea ca Jador sa plece acasa!"

 

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.