Ea este femeia care i-a furat mințile celebrului Onur Tuna? Iată cum a fost surprins chipesul actor alături de o superbă colegă de breaslă!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 mar 2022, 18:42
onur tuna Foto(5)

Onur Tuna, un actor complet 

Sursa: Instagram Onur Tuna

Onur Tuna este recunoscut drept un romantic incurabil, deoarece este un actor și un cântăreț creativ ce are că muza femeia.

Celebrul actor Onur Tuna are doar 36 de ani și o experiență de circa zece ani pe platourile de filmare însă prin intermediul tuturor rolurile jucate magistral până în prezent, acesta a dovedit un talent deosebit, o carisma aparte, și o pasiune uriașă pentru actorie. Însă în viață personală destinul nu i-a rezervat doar momente frumoase, ci dimpotrivă, de câțiva ani îndrăgitul actor își tot caută jumătatea ideală, însă fără sorți de izbândă.

Să fie ea oare femeia care i-a furat mințile celebrului Onur Tuna?

După marele succes de care s-a bucurat datorită rolului Ferman din serialul fenomen, Doctorul minune, Onur Tuna a acceptat să între la scurt timp într-un nou proiect extrem de important pentru carieră sa. Acesta a fost cooptat într-un nou serial de excepție, de acesta dată o producție de acțiune, „Mahkum” („Deținutul”), în care a primit rolul principal.

Chipesul actor o are drept partenera pe superbă actrița Seray Kaya, pe care telespectatorii o cunosc din serialul „Femeie în înfruntarea destinului”. În vreme ce pe îndrăgitul actor Onur Tuna telespectatorii din România îl știu din serialul Prețul fericirii, în care a jucat în anul 2019, iar ulterior a reapărut pe micile ecrane în producția Doctorul minune.

La finalul anului trecut presă din Turcia a scris la un moment dat că celebrul actor Onur Tuna ar avea o relație de iubire cu frumoasa actrița Hande Doğandemir, însă după doar două luni s-a confirmat despărțirea

acestora. În prezent, carismaticul actor este oficial singur, aflându-se în aceeași căutare a jumătății sale.

Recent acesta a participat la o ședința foto inedită pentru o renumită revista din Turcia, MAG, alături de nimeni altă decât superbă actrița Seray Kaya, care ii este partenera în cel mai nou proiect profesional, serialul Mahkum/Condamnatul. Potrivit viatacuaromadecafea.com, cei doi actori au răspuns și la câteva întrebări inedite.

Iată ce au răspuns la întrebarea dacă s-ar putea descrie în câteva propoziții ce ar putea spune fiecare despre propria să persoană.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Îndrăgitul Ferman din serialul Doctorul minune și-a uimit fanii cu o nouă melodie de dragoste! Iată cum sună noua piesă a celebrului actor și cântăreț Onur Tuna!

"Cred că este foarte dificil pentru o persoană să se descrie. Cu toțîi avem atât bune cât și rele în noi. Dacă viața pe care o trăim este o monedă, trebuie să existe și cealaltă față a ei. Prin urmare, atunci când mă descriu, evit pe cât posibil să spun că sunt așa sau altfel. Cu toate acestea, pot spune că sunt deschis la schimbare și transformare.

Pentru că viața nu este absolută și nu știu ce se va întâmpla cu mine mâine. În afară de asta, mă pot defini prin lucrurile care îmi plac și nu îmi plac", a spus Onur Tuna.

În vreme ce frumoasă Seray Kaya, care a purtat în cadrul ședinței foto câteva rochii extrem de sexy, a răspuns că se compară pasărea Phoenix, deoarece are capacitatea să renască mereu din propria cenușă.

"Mă compar cu pasărea Phoenix. Pot spune că sunt cineva care a pus bunătatea și dreptatea în centrul viețîi sale. Sunt îndrăgostită de animale și de meseria mea, trăiesc în felul meu și renasc din propria cenușă, indiferent de situație", a zis actrița.

Citeste si: Celebrul Onur Tuna, care a dat viață personajului Ferman în serialul Doctorul minune, apariție incediară în cea mai recentă ședința foto! Cum a fost surprins actorul cu cei mai frumoși ochi!