Ea este femeia de care s-a îndrăgostit celebrul Ümit Kantarcılar, protagonistul serialului Aripi frânte, la scurt timp după divorțul de soția lui! Iată cine este fotomodelul de succes care i-a sucit mințile chipeșului actor!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 oct 2022, 20:38
Ümit Kantarcılar Foto(8)

Ümit Kantarcılar, un actor desăvârșit 

Sursa: Instagram Ümit Kantarcılar

Ümit Kantarcılar este renumit pentru spiritul lui aventurier! Iată cine este superba femeia care i-a cucerit inima la scurtă vreme după divorț!

Ümit Kantarcılar face parte din categoria celor mai talentați și carismatici actori ai momentului în Turcia. Deși are doar 35 de ani, Ümit a reușit în cei 16 ani de activitate pe platourile de filmare să cucerească inimile telespectatorilor cu rolurile sale magistral interpretate în seriale și filme de succes. Publicul din România l-a cunoscut recent în distribuția producției Aripi frânte, în care a dat viață personajului principal Onur. 

Ea este femeia de care s-a îndrăgostit celebrul Ümit Kantarcılar, protagonistul din serialul Aripi franțe, după divorțul de soția lui

Ümit Kantarcılar s-a născut în anul 1987, în Antalya, acolo unde a crescut și a primit o educație aleasă din partea părinților săi, care, peste ani i-au descoperit talentul actoricesc și pasiunea pentru teatru și l-au îndrumat să urmeze o carieră în acest domeniu.

Astfel, la vârstă majoratului, Ümit Kantarcılar s-a înscris la Facultatea de Teatru în cadrul Universității Maltepe, iar la scurt timp după absolvire a început să joace pe scenă Teatrului de Stat din Antalya, acolo unde a și fost remarcat de marile case de producții turcești, care au început să ii propună diverse roluri în seriale și filme artistice. 

Ümit Kantarcılar a debutat pe platourile de filmare în anul 2006 în serialul İki Aile, cu un rol secundar care însă i-a adus primul pas către carieră de succes de astăzi.

În anul 2017 a fost cooptat să joace în serialul Aripi frânte, în care a jucat rolul principal alături de alți actori tineri și extrem de talentați și s-au bucurat împreună de mare succes. 

Citeste si: Ea a fost prima iubire a celebrului Ümit Kantarcılar, protagonistul serialului Aripi frânte! Iată cine este superba actriță care i-a furat inima chipeșului Ümit în urmă cu opt ani!

Dincolo de viața profesională presărată cu multe reușite, Ümit Kantarcılar nu s-a bucurat de același mare succes deoarece s-a confruntat cu multe dezamăgiri. În anul 2014 celebrul actor s-a căsătorit cu actrița Gamze Topuz, care i-a dăruit o fetiță superbă un an mai târziu Cu toate acestea în anul 2016 cei doi actori au decis să pună capăt căsniciei lor, după doar doi ani de la căsătorie, iar micuța Eliș Naz a rămas în grijă mamei sale.

La acea vreme s-a zvonit în presă turcă faptul că renumitul actor ar fi decis să divorțeze de soția lui pentru că nu și-ar fi dorit să devină tată atât de devreme. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

După doar doi ani de la divorțul de soția lui, Ümit Kantarcılar a fost surprins alături de o altă femeie frumoasă, la bordul unui iaht. Superba brunetă care i-a cucerit inima celebrul actor era Alba Clave, un renumit fotomodel ce provine din Spania.

În ciuda faptului că au fost văzuți împreună la acea vreme, Ümit Kantarcılar a încercat să își țină nouă relație cât mai departe de presă și nu au apărut detalii spectaculoase despre povestea lor de iubire. În prezent celebrul actor continuă să fie la fel de discret atunci când vine vorba despre viața lui sentimentală, așa că presa din Turcia nu l-a mai surprins în compania vreunei femei în ultima vreme. 

Citeste si: Onur din serialul Aripi frânte, în cel mai frumos rol al vieții sale, cel de tătic! Iată cum a fost surprins celebrul Ümit Kantarcılar alături de fiica lui, Elis Naz, care îi seamănă enorm! Cei doi au o relație specială!

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.