EA este fetita unicat in lume! Are trei parinti BIOLOGICI. Uite cum a fost posibil asa ceva

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 24 aug 2021, 18:15

Alana Saarin ascunde o poveste de viata interesanta, care o face sa fie privita diferit de catre cei care ajung sa o cunoasca.

A fost conceputa printr-o procedura revolutionara, in care medicii au combinat ADN-ul a trei persoane, al parintilor care au grija de ea si inca al unei femei.

„Oamenii spun ca am cateva trasaturi faciale de la mama, ochii sunt ai tatalui meu... Seaman cu ei, personalitatea mea este similara cu a lor, de asemenea. Am si ADN-ul unei a treia femei. insa nu o consider un parinte, am doar o parte dintre mitocondriile (n.r.

sunt organite celulare intalnite in toate tipurile de celule eucariote- organite comune) ei", a spus adolescenta, citata de BBC.

Mama Alanei a incercat timp de 10 ani sa ramana gravida, insa fara succes, asa ca a mers la Institutul St. Barnabas din New Jersey.

Alana a fost conceputa in urma unui tratament  revolutionar pentru infertilitate, care a fost interzis apoi in Statele Unite, dar nu si in alte tari.
( sursa wowbiz.ro)

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.