Ea este Flavia, tânăra de 17 ani care a murit subit la sala de fitness din Alba

Author: Diana Tilă
Actualizat: 21 aug 2023, 06:20

Flavia a murit subit la sala de fitness din Alba

Sursa: Facebook Flavia

Flavia era o elevă silitoare, mare iubitoare de sport și se pregătea să meargă la facultate la Cluj.

Flavia a avut o moarte fulgerătoare. Tânăra de 17 ani s-a prăbușit din senin în sala de fitness, unde făcea exerciții cu bara olimpică de 18 kilograme. Care este cauza decesului?

Citește și: Motivul pentru care tânărul nepalez, găsit mort într-o ghenă din Capitală, și-a pus capăt zilelor. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu el ”Era o persoană tăcută. Nu vorbea mult. Dar nu era un băiat rău”

Ea este Flavia, tânăra de 17 ani care a murit subit la sala de fitness din Alba

Sâmbătă, în jurul orei 13:00, Flavia a mers la sala de fitness. A urcat la etaj și a început lucrul pe aparate. La un moment dat i s-a făcut rău din senin și s-a prăbușit.

Sportiva de performanță din Alba Iulia s-a prăbușit în timpul efortului fizic, iar un bărbat care se afla și el în sală a dat alarma.

Personalul sălii de fitness a intervenit de urgență, iar Flaviei i s-a acordat primul ajutor până la sosirea medicilor.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Echipajul medical, care s-a deplasat imediat la fața locului, a început manevrele de resuscitare, însă, fără succes. Medicii nu au mai putut face nimic pentru tânără și au declarat decesul fetei.

Citește și: Două fetițe, de 1 an și 3 ani, au murit arse de vii, într-un incendiu pus intenționat. Cine este principalul suspect

Nimeni nu înțelege ce s-a întâmplat, de fapt, cu Flavia. Adolescenta era o elevă silitoare, adora sportul și se pregătea să dea la o facultate în Cluj. A făcut înot de performanță până în clasa a VIII-a.

A renunțat pentru că a vrut să se canalizeze pe învățătură. Recent, a luat testele fizice pentru admitere la liceul militar din Alba Iulia, de unde s-a transferat în clasa a zecea la Colegiul Național Horea Cloșca și Crișan din Alba Iulia.

Poliția a demarat o anchetă și urmează să stabilească în ce împrejurări a murit adolescenta.

Vestea morții a căzut ca un trăsnet printre apropiați.

Mesajele au curs pe rețelele sociale. „O, Doamne, un copil de 17 ani”, „Off doamne,Dumnezeu sa o odihnească în pace și familiei multă putere”, „Dumnezeu sa o odihnească în pace!Trist…Sincere condoleanțe familiei îndurerate!”, „DUMNEZEU SA O ODIHNEASCA PACAT AVEA VIATA INAINTE !!!Dumnezeu sa Le dea putere mare parintiilor pentru aceasta mare durere”, „Drum lin spre îngeri! Nu te vom uita niciodată! Condoleanțe familiei!”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.