Ea este Florentina Paula Alexandra, tânăra ucisă cu bestialitate de propriul iubit, într-un apartament din Sibiu. Apropiații bărbatului susțin că acesta era cunoscut cu probleme psihice: „Auzea voci”

Autor: Diana Bostan

Ea este Florentina Paula Alexandra, tânăra ucisă de iubit la Sibiu

Sursa: Facebook

O adevărată tragedie s-a petrecut la Sibiu, acolo unde o tânără în vârstă de 21 de ani a fost ucisă cu bestialitate de iubit. Iată cine este victima, dar și ce detalii halucinante au ieșit la iveală în legătură cu tânărul în vârstă de 24 de ani!

Florentina Paula Alexandra, o tânără de 21 de ani din Brașov, și-a pierdut viața în mod tragic, fiind victima unui atac brutal din partea iubitului său, aflat sub influența drogurilor, potrivit spynews. Din cauza geloziei incontrolabile a bărbatului, fata a fost ucisă în apartamentul din Sibiu, unde își petrecea timpul împreună cu el.

Ea este tânăra ucisă de iubit

Florentina Paula Alexandra a fost ucisă cu cruzime de iubitul ei în apartamentul lor din Sibiu. Incidentul șocant a zguduit comunitatea locală, lăsând în urmă o familie devastată și numeroase întrebări fără răspuns. Tânăra în vârstă de 21 de ani era din Brașov, dar lucra în Sibiu.

Citește și: Poveste de dragoste cu final tragic! Tânără în vârstă de 21 de ani, ucisă cu bestialitate de propriul iubit, la Sibiu: „Am auzit țipete foarte puternice”

Tragedia a avut loc sâmbătă, când Florentina a fost găsită cu răni grave în zona gâtului. Potrivit sursei menționate anterior, autorul crimei, un tânăr de 24 de ani, avea un istoric de probleme psihice și consum de droguri, aspecte cunoscute în cercul său de prieteni.

Conflictul dintre cei doi a escaladat rapid, iar bărbatul s-a repezit asupra tinerei cu un cuțit, luându-i viața pe loc.

După actul teribil, individul a dispărut fără urmă. Ore mai târziu, colegul de apartament al victimelor a descoperit grozăvia și a sunat imediat la poliție. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Tânărul în vârstă de 24 de ani era cunoscut ca având probleme psihice

Potrivit Antena3CNN, apropiații susțin că tânărul în vârstă de 24 de ani a trecut prin numeroase crize psihotice, în timpul cărora obișnuia să se refugieze în pădure și amenința cu sinuciderea.

Citește și: El este unul dintre tinerii care au ucis în bătaie un bărbat, în parcul Crângași. Adolescentul poreclit Francis “Beleaua” s-a filmat în timp ce mânuia un baston telescopic

Același apropiat a dezvăluit, pentru sursa menționată anterior, că tânărul a avut mai multe episoade într-o perioadă relativ scurtă, din octombrie-noiembrie, iar după un episod mai sever a fost internat la psihiatrie pentru patru zile, după care a fost externat.

" El a avut probleme și în trecut cu episoade psihotice. A avut mai multe la rând într-o perioadă relativ scurtă, din octombrie-noiembrie, şi în urma unui episod mai sever, a fost internat la psihiatrie pentru patru zile și după aia a fost externat. 

A început să urmeze un tratament și pe parcursul tratamentului, respectiv la început, încă mai avea căderi și episoade în care disocia sau auzea voci sau simțea anxietate și agitație.

La un moment dat a fugit în pădure ca să se sinucidă. Noi, când am aflat, am mers să-l căutăm și să-l aducem înapoi", a spus unul dintre apropiații tânărului acuzat că și-a ucis propria iubită, potrivit Antena3CNN.

După incident, principalul suspect a fugit de la locul crimei. Totuși, a fost descoperit rapid de polițiști, la aproximativ 30 de kilometri de locul faptei, în zona Păltiniș.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?