Ea este Giulia, turista în vârstă de 36 de ani, ucisă de un pește-spadă. Tânăra se afla în timpul unei sesiuni de surf, când peștele a sărit din apă și i-a străpuns pieptul

Autor: Diana Bostan

O turistă din Italia a fost ucisă de un pește-spadă.

Sursa: Facebook: Giulia Manfrini/ Pexels

Tragedie în Indonezia, acolo unde o italiancă de 36 de ani a fost ucisă de un pește-spadă în timpul unei sesiuni de surf.

Giulia Manfrini, o femeie de 36 de ani din Italia, și-a pierdut viața într-un mod tragic în apele Insulelor Mentawai din Indonezia, după ce a fost atacată mortal de un pește-spadă, notează abc.net

Citește și: Turistă ucisă de rechin într-o destinație frecventată de mulți români. Avea doar 30 de ani

O turistă din Italia a fost ucisă de un pește-spadă

O vacanță exotică în apele cristaline din Indonezia s-a transformat într-o tragedie pentru Giulia Manfrini, o italiancă de 36 de ani, care a fost ucisă într-un mod tragic de un pește-spadă în timp ce practica surf în Insulele Mentawai.

Citește și: Descoperire alarmantă a oamenilor de știință. Mai mulți rechini au fost testați pozitiv la consumul de droguri

Potrivit sursei menționate anterior, incidentul a avut loc lângă insula Masokut, în apropiere de cunoscuta destinație de surf Ombak Bengbeng, unde femeia a fost atacată pe neașteptate de acest pește marin.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Oana Roman clarifică situația pensiei alimentare. Cum a obținut vedeta TV banii de la fostul soț. “Am apelat la un executor judecătoresc”

Conform informațiilor oferite de autoritățile locale, peștele-spadă a sărit brusc din apă și a străpuns direct pieptul Giuliei, provocându-i o rană fatală în inimă.

Lahmudin Siregar, șeful interimar al Agenției de Management al Dezastrelor din Insulele Mentawai, a relatat că atacul a fost extrem de violent și rapid, fără nicio avertizare prealabilă. Femeia a murit pe loc, iar eforturile de a o salva au fost zadarnice.

Ce spun specialiștii despre acest atac

Moartea neașteptată a șocat comunitatea locală, dar și pe cea din Torino, orașul natal al Giuliei, unde aceasta era cunoscută și iubită.

Specialiștii au precizat că astfel de atacuri sunt extrem de rare, dar peștele-spadă poate deveni periculos atunci când se simte amenințat sau când este surprins în mișcările sale rapide.

Citește și: Doliu la Hollywood! Tamayo Perry, un celebru actor din „Pirații din Caraibe”, a fost ucis de un rechin în timp ce făcea surf

În ciuda faptului că este un eveniment neobișnuit, incidentul servește drept un avertisment sumbru pentru cei care îndrăznesc să se aventureze în apele oceanelor.

Vestea pierderii Giuliei Manfrini a generat un val de tristețe nu doar în rândul apropiaților, ci și în rândul comunității de surf din întreaga lume. Atacurile peștilor-spadă, deși rare, pot avea consecințe fatale.