EA este iubita lui Tarik din serialul "Nehir", in viata reala! Iata ce femeie superba iubeste carismaticul actor Burak Yoruk!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 30 sep 2021, 18:01
tarik din serialul Nehir Foto(9)

Burak Yoruk, un barbat pasional si in viata reala

Sursa: Instagram

Burak Yoruk, care da viata personajului Tarik din serialul "Nehir", este unul dintre cei mai apreciati actori ai momentului in Turcia.

Desi are doar 26 de ani, carismaticul Burak Yoruk a reusit sa fascineze publicul din Turcia inca de la primele sale roluri jucate pe micile ecrane. De departe insa cel mai apreciat si important rol al carierei sale este cel jucat in serialul "Nehir", in care s-a transpus perfect in pielea personajului Tarik, un tanar ambtios si curajos. De cand a devenit celebru, multe femei roiesc in jurul tanarului actor Burak Yoruk, insa doar una a reusit sa-i cucereasca inima iremedibial.

Iata cum arata si cu ce se ocupa iubita sa!

Burak Yoruk, un tanar actor talentat si seducator!

Nascut in 1995, in Istanbul, Burak Yoruk a fost crescut si educat intr-o familie celebra. Parintii sai lucreaza la o renumita publicatie si sunt in domeniul media de foarte multi ani. Tocmai de aceeasi tanarul Burak si-a dorit inca din copilarie sa ajunga la fel de celebru ca si parintii sai, insa a imbratisat actoria.

Citeste si: Tarik din noul serial "Nehir", un adevarat Don Juan! Iata ce femei frumoase si celebre din Turcia a cucerit tanarul actor Burak Yoruk!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Chiar daca visa sa devina un actor cunoscut si sa joace pe marile scene Burak Yoruk s-a orientat mai intai catre sport si a inceput sa joace baschet de performanta pana la varsta majoratului, cand a decis sa se inscrie la Facultatea de Teatru si Film din cadrul Universitatii Beykent. Insa primul lui rol l-a jucat inca de cand avea sase ani, si de atunci acesta a demostrat un talent uluitor, semn ca va fi peste ani un actor extrem de apreciat.

Odata cu celebritatea, Burak Yoruk a devenit si foarte vanat de femei frumoase atat din breasla sa, cat si din alte domenii. Insa doar una se pare ca a reusit sa-i cucereasca inima iremediabil, o blonda superba, pe nume Tuna, de profesie designer. Cei doi indragostiti isi petrec mult timp impreuna deoarece au multe pasiuni in comun.

Citeste si: Burak Yoruk, acuzatii grave de infidelitate. Cum l-au surprins paparazzi cu fosta iubita! Actorul din Nehir stinge femeile

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.