Ea este Larisa, tânăra care a sfârșit alături de tatăl ei în râul Buzău. Ce postase adolescenta cu puțin timp înainte de tragedie: „Nu renunța la visul tău”

Autor: Diana Bostan

Larisa era legitimată la un club de fotbal local

Sursa: Facebook: LPS Buzău

Larisa Apostol, o talentată tânără fotbalistă de 15 ani din județul Buzău, și tatăl ei de 36 de ani, au murit duminică într-un tragic accident de înec în râul Buzău.

Larisa, care era considerată o sportivă de mare potențial și era legitimată la un club de fotbal local, lasă în urmă un val de tristețe și durere printre colegii de școală și comunitatea sportivă, notează Fanatik.ro.

Citește și: ''Nu ieșise la suprafață de câteva minute'' Un băiat de 14 ani din Suceava s-a înecat într-un baraj

Tânăra era legitimată la un club de fotbal local

Potrivit sursei menționate anterior, antrenorul ei îi prevedea un viitor strălucit, iar ea fusese deja remarcată de echipa națională U16 a României.

Citește și: Tragedie în râul Buzău: Un tată și fiica sa de 14 ani și-au pierdut viața la scăldat. Băiatul cel mic a fost salvat în ultimul moment

Tragedia s-a petrecut duminică, când Larisa și tatăl ei au intrat în apa râului Buzău împreună cu un alt tânăr.

Cei trei se aflau în apă până la genunchi, dar au căzut într-o groapă adâncă de patru metri, creată de excavatoare în albia râului. Tatăl Larisei a reușit să-l salveze pe băiat, dar când s-a întors pentru fiica sa, a fost tras de curenți. Eforturile pompierilor de a-i salva au fost în zadar, trupurile lor fiind găsite pe fundul gropii.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: VIDEO Adrian Cuculis, despre relația pe care a avut-o cu mama lui în adolescență și cum a pășit pe drumul independenței de la 16 ani. “Nu voi uita niciodată.”

Potrivit Fanatik.ro, cu puțin timp înainte de tragedie, Larisa a postat pe TikTok mesaje care reflectau pasiunea ei pentru fotbal și determinarea de a-și urma visurile. "Fără fumat, fără băutură, doar eu, cea mai bună din toate timpurile" și "Nu renunța la visul tău, chiar dacă vor veni zile bune sau zile mai rele" sunt doar câteva dintre gândurile pe care le-a împărtășit cu prietenii ei virtuali. 

Moartea Larisei a lăsat un gol imens în inimile celor care au cunoscut-o

Luni, în clasa de la școala gimnazială ”Mihail Kogălniceanu” unde învăța Larisa, o lumânare ardea în memoria ei. Învățătoarea, colegii și profesorii ei sunt profund afectați de pierderea suferită în urma acestei tragedii.

Conform sursei menționate anterior, profesoara Larisei a scris un mesaj emoționant pe Facebook: ”Drum bun spre îngeri, eleva mea minunată, suflet blând și generos! În rai vei juca fotbal, așa cum ți-a plăcut toată viața ta nemilos de scurtă! Nu

ești singură în rai, ești alături de tatăl tău, eroul! Dumnezeu să te odihnească în pace, iar nouă și familiei tale, putere!”

Citește și: El este Bogdan, românul care și-a pierdut viața în Italia după ce a încercat să-și salveze prietenul de la înec. Cei doi au fost găsiți morți după mai multe ore de căutări

Clubul LPS Buzău, unde Larisa era o fotbalistă apreciată, a exprimat, de asemenea, durerea printr-un mesaj pe rețelele sociale: ”Odihnește-te în pace, Larisa Apostol! Fotbal Club LPS Buzău își exprimă regretul

și profunda tristețe pentru trecerea în neființă a jucătoarei noastre de fotbal feminin, Larisa, la vârsta de doar 15 ani. Clubul nostru își manifestă în mod public sprijinul moral pentru familia Larisei, precum și pentru colegii și antrenorii ei, care au fost martorii acestui eveniment șocant, petrecut în afara terenului de fotbal! Dumnezeu s-o odihnească în pace!”